1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-05-2015 11:03

Λίτος-Λαδάκης νικητές στο Olympic pool bar & plaz

Δυνατά καρφιά, δύσκολες άμυνες, εντυπωσιακά μπλοκ, πολύ τρέξιμο και φυσικά αρκετό γέλιο είχε να επιδείξει το 1ο ανδρικό τουρνουά μπιτς βόλεϋ που διεξήχθη το περασμένο τριήμερο –πού αλλού;- στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις του Olympic pool bar & plaz.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, το ζευγάρι Λίτος-Λαδάκης επιβεβαίωσε τα περισσότερα προγνωστικά και κατέκτησε αήττητο το τουρνουά, επικρατώντας στον τελικό των Μαγριπλή-Μουντράκη με 2-0 σετ. Λίγο νωρίτερα στα ημιτελικά, είχε προηγηθεί η νίκη των πρώτων επί των Λεμπιδάκη-Σιμάκη ενώ οι φιναλίστ σ’ ένα συναρπαστικό ηρακλειώτικο «εμφύλιο» κέρδισαν τους Παπαδάκη Γ.-Παπαδάκη Μ. στο τάι-μπρέικ με 2-1 σετ.

Αξιοσημείωτο κρίνεται το γεγονός ότι ανάμεσα στις ομάδες που συμμετείχαν, ξεχώρισε η παρουσία τόσο της νέας φουρνιάς του ρεθυμνιώτικου βόλεϋ όσο και αυτής των «βετεράνων», αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.

Απ’ την πλευρά της, η διοργανώτρια ομάδα Kings & Queens ευχαριστεί θερμά όλους τους αθλητές και φίλους του αθλήματος που έδωσαν το παρών σε ακόμη μία γιορτή του μπιτς βόλεϋ, το Olympic pool bar & plaz για την υπέροχη φιλοξενία και φυσικά τον επίσημο χορηγό του τουρνουά Olympic Aqua Fitness Center.

Επόμενο ραντεβού σε δύο εβδομάδες (5-7 Ιουνίου) όπου οι άντρες θα επιστρέψουν, αυτή τη φορά παρέα με τις ντάμες τους για το 2ο μικτό τουρνουά , υποδεχόμενοι με τον καλύτερο τρόπο το καυτό καλοκαίρι που έρχεται.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ