1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-05-2015 23:05

Final 4 και... Showbiz στο Spring Amstel Radler BV League by Efi Sfyri

Το Spring Amstel Radler BV League by Efi Sfyri (1 Μαρτίου – 6 Ιουνίου) αποτελεί μια συνεργασία του VSC Beach Volley Academy by Efi Sfyri  και της ΕΟΠΕ
Με εντυπωσιακό ανδρικό και γυναικείο τουρνουά για τους λάτρεις του πιο hot καλοκαιρινού αθλήματος αποδείξαμε πως το beach volley και η μπύρα είναι αγαπημένες συνήθειες όχι μόνο για το καλοκαίρι, αλλά για όλο το χρόνο.

Το Final 4  του πρωταθλήματος πραγματοποιείται στις 6 Ιουνίου (11.00πμ – 5.30μμ), στα δύο νέα Ολυμπιακών προδιαγραφών γήπεδα που διευθύνει το Vari Sports Club και η Έφη Σφυρή, στην παραλία South Coast (Α’ πλαζ Βούλας).


Εντυπωσιακός προβλέπεται και ο αγώνας επίδειξης με διάσημους Έλληνες της Showbiz  που αποδεικνύουν την πολυτάλαντη φύση τους στον αγωνιστικό χώρο της άμμου το Σάββατο 6 Ιουνίου στις 11.00.

Η Έφη Σφυρή που διευθύνει την Ακαδημία του VSC δήλωσε:


 « Άλλη μία διοργάνωση του VSC BV Academy και της Αmstel Radler με μεγάλη απήχηση στον κόσμο του beach volley. Μοναδική καινοτομία η δημιουργία ενός Πρωταθλήματος με 14 αγωνιστικές, που αποτελεί καινούργιο θεσμό στα δεδομένα του beach volley. Σημαντική η συμβολή της EOΠΕ, με την παροχή wild card, δίνει νέα κίνητρα στον ερασιτέχνη αθλητή και ανταμείβει τους καλύτερους, με ελεύθερη είσοδο στα masters 2015. Το VSC BV Academy δραστηριοποιείται με κύριο μέλημα τη μεγιστοποίηση των παροχών και υπηρεσιών στο άθλημα του beach volley όλο το χρόνο. Γι αυτό και απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο υποστηρικτή του χειμερινού και εαρινού Πρωταθλήματος, που δεν είναι άλλος από την "Amstel Radler"»



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ