1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
08-05-2015 19:29

Ρίχνονται στη μάχη η Εθνικές Κύπρου

Αρχίζει αύριο Σάββατο 9 Μαϊου 2015 ο τρίτος γύρος της δεύτερη φάσης του Προ ολυμπιακού τουρνουά (Continental Cup ) ανδρών και γυναικών στο Εθνικό Ολυμπιακό κέντρο μπιτς βόλεϊ (Ιστιοπλοϊκός) στη Λεμεσό.
Είναι η πρώτη φορά που διεξάγεται στην Κύπρο μια τέτοια μεγάλη διοργάνωση. Η Κύπρος που συμμετέχει σε αυτή από την προηγούμενη χρονιά έχει καταφέρει να προκριθεί στην δεύτερη της φάση τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Στοχεύει από αύριο σε μια νέα πρόκριση που θα την φέρει στον τέταρτο γύρο πλησιάζοντας ακόμα πιο πολύ στον μεγάλο της στόχο που είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες. Η αποστολή είναι πολύ δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Μανώλης Ρουμελιώτης μαζί με τους τους βοηθούς του Κωνσταντίνο Καρπαθάκη και Κωνσταντίνο Χατζηδαμιανού ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους.

Στους άνδρες η Κύπρος θα συμμετάσχει με δύο ομάδες (Αποστόλου/Κνέζεβιτς και Πλατρίτης/Οικονομίδης), οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν την πανίσχυρη Εθνική Ολλανδίας.

Στις γυναίκες η Κύπρος θα συμμετάσχει επίσης με δύο ομάδες (Αγγελοπούλου/Κωνσταντοπούλου και Χριστοφόρου/Ζακχαίου) οι οποίες θα τεθούν αντιμέτωπες με την Εθνική Φινλαδίας.

Τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες για να προκριθεί η ομάδα χρειάζεται να νικήσει σε δύο αγώνες τον αντίπαλο. Σε διαφορετική περίπτωση θα έχει άλλη μια ευκαιρία να παίξει την πρόκριση αφού θα αντιμετωπίσει την χαμένη του άλλου ημιτελικού αγώνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής πρώτης ημέρας σε δύο γήπεδα:

Γυναίκες: 9:00 : Κύπρος – Φινλανδία και Ολλανδία – Λεττονία

Γυναίκες:  9:50 : Κύπρος – Φινλανδία και Ολλανδία – Λετονία

Άνδρες: 10:40 : Κύπρος – Ολλανδία και Φινλανδία – Ισραήλ

Άνδρες: 11:30 : Κύπρος – Ολλανδία και Φινλανδία – Ισραήλ

Σε περίπτωση που οι νίκες είναι στο 1-1 τότε θα διεξαχθεί και τρίτος αγώνας ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις γυναίκες στις 12:20 και για τους άνδρες στις 13:10.

Το απόγευμα θα διεξαχθούν οι τελικοί αγώνες ανδρών και γυναικών οι οποίοι θα κρίνουν και την πρώτη θέση στην διοργάνωση.

Φυσικά την Κυριακή θα διεξαχθούν οι αγώνες μεταξύ των ηττημένων ομάδων που θα κρίνουν τις υπόλοιπες θέσεις στην κατάταξη. Οι τρεις πρώτες ομάδες στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών περνούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Μανώλης Ρουμελιώτης δήλωσε: Είμαστε έτοιμοι να υπερβάλουμε εαυτούς και να οδηγήσουμε την Κύπρο ακόμη πιο ψηλά στο μπιτς βόλεϊ. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο πιο καλά γίνεται με στόχο να κερδίσουμε μια από τις αντιπάλους μας.

Ο Δημήτρης Αποστόλου είπε: «Δύσκολη η αποστολή μας αλλά θα τα δώσουμε όλα για το καλύτερο αποτέλεσμα. Η ομάδα μας είναι πανέτοιμη. Θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε την επιτυχία που είχαμε στην Λιθουανία».

Η Μαριότα Αγγελοπούλου τόνισε: «Γνωρίζουμε την αντίπαλό μας , δεν είναι καθόλου εύκολο αλλά θα παίξουμε το μπιτς βόλεϊ που ξέρουμε παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε τον κόσμο κοντά μας να μας σπρώξει στην πρόκριση. Πιστεύω να τα καταφέρουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ