1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-05-2015 11:32

Με 34 ομάδες ήρθε το καλοκαίρι στο Beach Bar Kalamia (photos)

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το PRO SUMMER BEACH VOLLEY TOURNAMENT που διοργάνωσε το Beach Volley Club του Ηρακλή Χαλκίδας ( iraklisxalkidas.gr) και ο ιδρυτής του Γιάννης Καρκαλής, από 1-3 Μαΐου 2015 στις εγκαταστάσεις του ΚΑΛΑΜΙΑ Beach bar στην παραλία Καλάμια Χαλκίδας (Ν. Αρτάκη).


Συνολικά 34 ομάδες δήλωσαν συμμετοχή στις κατηγορίες Γυναικών, Ανδρών και Μικτού, σε ένα 3ήμερο τουρνουά που γιόρτασε με την έναρξή του την Αθλητική Πρωτομαγιά και άνοιξε επίσημα την καλοκαιρινή περίοδο για το Μπιτς Βόλεϊ στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.

Παρασκευή 1 Μαΐου 2015 (ΓΥΝΑΙΚΩΝ)

Βασιλείου-Δάμη νικήτριες του τουρνουά γυναικών στο PRO SUMMER BEACH VOLLEY TOURNAMENT.

Στην τελική φάση προκρίθηκαν στο κυρίως ταμπλό των 8 οι παρακάτω ομάδες:

1. Μπάνου Αννέζα – Κουσερή Κατερίνα
2. Δήμου Ραφαέλα – Πασαλή Ραφαέλα
3. Παναγιωτίδου Μαρίνα – Κουβαρά Άννα
4. Θωμά Μυρτώ – Χατήρα Βίβιαν
5. Γκριτζάλα Ηλιάννα – Κώτσαρη Δήμητρα
6. Δάμη Εύη – Βασιλείου Εύη
7. Φεργαδή Μορφία – Καραφέρια Κατερίνα
8. Μολυβιάτη Νεφέλη – Όρσα Ματίνα


Τα αποτελέσματα των αγώνων:

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΑΜΗ – ΘΩΜΑ ΧΑΤΗΡΑ (2-0) – (15-6, 15-5)

ΓΚΡΙΤΖΑΛΑ ΚΩΤΣΑΡΗ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΚΟΥΒΑΡΑ (2-0) – (15-8, 16-14)

ΔΗΜΟΥ ΠΑΣΑΛΗ – ΦΕΡΓΑΔΗ ΚΑΡΑΦΕΡΙΑ (2-0), (15-9, 15-8)

ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ ΟΡΣΑ – ΜΠΑΝΟΥ ΚΟΥΣΕΡΗ (0-2), (6-15, 6-15)

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΑΜΗ – ΓΚΡΙΤΖΑΛΑ ΚΩΤΣΑΡΗ (2-1), (15-9, 9-15, 15-9)

ΔΗΜΟΥ ΠΑΣΑΛΗ – ΜΠΑΝΟΥ ΚΟΥΣΕΡΗ (0-2), (11-15, 5-15)

ΘΩΜΑ ΧΑΤΗΡΑ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΚΟΥΒΑΡΑ (1-2), (15-9, 10-15, 13-15)

ΦΕΡΓΑΔΗ ΚΑΡΑΦΕΡΙΑ – ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ ΟΡΣΑ (2-0), (15-9, 15-8)

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΚΟΥΒΑΡΑ – ΔΗΜΟΥ ΠΑΣΑΛΗ (0-2), (11-15, 10-15)

ΦΕΡΓΑΔΗ ΚΑΡΑΦΕΡΙΑ – ΓΚΡΙΤΖΑΛΑ ΚΩΤΣΑΡΗ (0-2), (9-15, 8-15)

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ:

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΑΜΗ – ΔΗΜΟΥ ΠΑΣΑΛΗ (2-0), (15-13, 15-13)

ΜΠΑΝΟΥ ΚΟΥΣΕΡΗ – ΓΚΡΙΤΖΑΛΑ ΚΩΤΣΑΡΗ (1-2), (15-11, 10-15, 13-15)

ΤΕΛΙΚΟΣ:

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΑΜΗ – ΓΚΡΙΤΖΑΛΑ ΚΩΤΣΑΡΗ (2-0), (15-6, 15-13)


Οι νικήτριες της 1ης θέσης κέρδισαν τριήμερη διαμονή στο στo Hotel Kymipalace 4 αστέρων http://www.kymipalace.gr/ στην Κύμη .


Ενώ της 2ης θέσης τριήμερη παραμονή στο Hotel ΖΕΥΣ Καρύστου 3 αστέρων http://www.hotel-zeus.gr/ στην Κάρυστο.

Σάββατο 2 Μαΐου 2015 (ΑΝΔΡΩΝ)

Χαλεπάκης – Δαμάσκος και Μιχελής Δ. – Μιχελής Β. οι νικητές στις κατηγορίες Ανδρών με δελτίο και χωρίς στο PRO SUMMER BEACH VOLLEY TOURNAMENT

Με τις κατηγορίες των ανδρών με και χωρίς δελτίο συνεχίστηκε για 2η μέρα το PRO SUMMER BEACH VOLLEY TOURNAMENT που διοργανώνει το Beach Volley Club του Ηρακλή Χαλκίδας στο Beach Bar ΚΑΛΑΜΙΑ.

Στην 1η θέση της κατηγορίας με δελτίο (only winner) την 1η θέση κατέκτησαν οι Χαλεπάκης Στέφανος και Δαμάσκος Χρήστος.

Την 1η θέση της κατηγορίας χωρίς δελτίο κατέκτησαν οι Μιχελής Δημήτρης και Μιχελής Βασίλης και την 2η θέση οι Σαλεμής Αναστάσιος και Πρατσόλης Κλεάνθης.

Οι νικητές της 1ης θέσης κέρδισαν τριήμερη διαμονή στο στo Hotel Kymipalace 4 αστέρων http://www.kymipalace.gr/ στην Κύμη .

Ενώ της 2ης θέσης (στην κατηγορία χωρίς) τριήμερη παραμονή στο Hotel ΖΕΥΣ Καρύστου 3 αστέρων http://www.hotel-zeus.gr/ στην Κάρυστο.

Κυριακή 3 Μαΐου 2015 (ΜΙΚΤΟ)

Με την κατηγορία του ΜΙΚΤΟΥ (την Κυριακή 3/5/2015 – 3η μέρα του τουρνουά) ολοκληρώθηκε το PRO SUMMER BEACH VOLLEY TOURNAMENT που διοργάνωσε το Beach Volley Club του Ηρακλή Χαλκίδας στο Beach Bar ΚΑΛΑΜΙΑ το τριήμερο 1, 2, & 3 Μαΐου 2015.

Οι συμμετέχοντες στην κατηγορία του ΜΙΚΤΟΥ χωρίστηκαν από τον διοργανωτή σε 2 κατηγορίες με και χωρίς δελτίο όπου αγωνίσθηκαν σε ταμπλό των 8 με έπαθλο only winner.

Στους ημιτελικούς της κατηγορίας ΜΙΚΤΟΥ με δελτίο είχαμε τις ομάδες των: Σταματίου Βαγγέλη – Δάμη Εύης, Καρλή Νίκο – Βασιλείου Εύης, Σταθαρά Βασίλη – Μαλικούτη Ιππολύτης και Γκέλα Ανδρέα – Όρσα Ματίνας.

Στον τελικό η ομάδα των Σταθαρά – Μαλικούτη επικράτησε με 2-1 σετ της ομάδας των Καρλή – Βασιλείου. Διαιτητής του τελικού ο γνωστός προπονητής Α1 της ΜΕΝΤ Θεσσαλονίκης Σπύρος Γκολίτσης.

Στους ημιτελικούς της κατηγορίας ΜΙΚΤΟΥ χωρίς δελτίο είχαμε τις ομάδες των: Παππά Χριστίνα – Πατσή Χρύσανθο, Πρατσόλη Κλεάνθη – Πρατσόλη Νάνσυ, Ζαχαράκη Εφρέμ – Νικολέτα Εφρέμ, Αναστασία Δήσου – Φώτη Δήσου.

Νικήτρια στον τελικό η ομάδα των Αναστασία Δήσου – Φώτη Δήσου που επικράτησε με 2-1 σετ της ομάδας των Πρατσόλη Κλεάνθη – Πρατσόλη Νάνσυ.

Οι νικητές της 1ης θέσης με δελτίο κέρδισαν τριήμερη διαμονή στο στo Hotel Kymipalace 4 αστέρων http://www.kymipalace.gr/ στην Κύμη .

Ενώ οι νικητές της 1ης θέσης χωρίς δελτίο τριήμερη παραμονή στο Hotel ΖΕΥΣ Καρύστου 3 αστέρων http://www.hotel-zeus.gr/ στην Κάρυστο.

Για το 1ο επίσημο τουρνουά PRO SUMMER 2015 BEACH VOLLEY TOURNAMENT που διοργάνωσε το BEACH VOLLEY CLUB του Ηρακλή Χαλκίδας στο ΚΑΛΑΜΙΑ Beach Bar αξίζει να αναφέρουμε:

* Τις άριστες εγκαταστάσεις του γηπέδου βόλεϊ στο ΚΑΛΑΜΙΑ Beach bar που αποτελεί πρόκληση να αγωνίζεται κανείς.

* Την έναρξη και λειτουργία για πρώτη φορά στην Χαλκίδα και την Εύβοια της Ακαδημίας Μπιτς Βόλεϊ του Ηρακλή Χαλκίδας με την

επωνυμία BEACH VOLLEY ACADEMY by iraklisxalkidas με έδρα το γήπεδο Μπιτς Βόλεϊ στο ΚΑΛΑΜΙΑ Beach bar.

* Η άριστη διοργάνωση από πλευράς του Beach volley Club του Ηρακλή Χαλκίδας, και η φιλοξενία-εξυπηρέτηση σε υψηλά επίπεδα που πρόσφερε ο πολυχώρος του Beach Bar ΚΑΛΑΜΙΑ, γεγονός που ικανοποίησε απόλυτα όλους τους επισκέπτες.

* Το άριστο και φιλικό κλίμα που επικράτησε μεταξύ των διαγωνιζομένων και των διοργανωτών.

* Η προκριματική φάση Γυναικών διήρκησε 4,5 ώρες από τις 10:00 έως 14:30.

* Η τελική φάση Γυναικών ξεπέρασε χρονικά τις 7 ώρες με τον τελικό να ολοκληρώνεται στις 23:10.

* Η έκπληξη της διοργάνωσης στις Γυναίκες από τις Γκριτζάλα – Κώτσαρη που αν και «πρωτάρες» σε διοργανώσεις Beach Volley κατέκτησαν την 2η θέση και έφυγαν με χαμόγελα.

* Τους εξαιρετικούς δύο ημιτελικούς στις Γυναίκες και στο ΜΙΚΤΟ που τα 4 ζευγάρια πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές.

* Η κατηγορία του ΜΙΚΤΟΥ έδωσε διαφορετικό τόνο και ενδιαφέρον σε αθλητές και θεατές στο τουρνουά και έδειξε ότι αποτελεί πόλο έλξης συμμετοχής για πολλούς.

* Τα έπαθλα που για τους πρώτους όλων των κατηγοριών ήταν μία τριήμερη διαμονή με πρωινό στο HOTEL KYMI PALACE και για τους δεύτερους μία τριήμερη διαμονή με πρωινό στο HOTEL ΖΕΥΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ.

* gala ήταν οι μπάλες που χρησιμοποιήθηκαν επίσημα στο PRO SUMMER BEACH VOLLEY TOURNAMENT

* Τις απονομές έκαναν ο ιδιοκτήτης του ΚΑΛΑΜΙΑ Beach Bar κ. Δημήτρης Κοτσαμπασέρης, ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος για τα τμήματα Beach Volley του ΑΠΦΣ Ηρακλή Χαλκίδας κ. Σταύρος Σφυρίδης, ο προπονητής Α1 της ΜΕΝΤ Θεσσαλονίκης Σπύρος Γκολίτσης και από το επιτελείο του Beach bar ΚΑΛΑΜΙΑ ο Γεράσιμος Αυγουστινιάτος.

* Τους θεατές και θαμώνες της παραλίας στο Beach bar ΚΑΛΑΜΙΑ που παρακολούθησαν και απόλαυσαν το 1ο Beach Volley Tournament Series Summer 2015.

* Η υπέροχη θέα και το μοναδικό ηλιοβασίλεμα που προσφέρει η τοποθεσία.


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ