1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-03-2015 00:48

«Μια καλή προετοιμασία για τον τελικό»

Η συγκέντρωση του Ολυμπιακού απέναντι στον Ηρακλή Κηφισιάς, δεν ήταν η επιθυμητή αλλά σημασία έχει ότι η ομάδα προκρίθηκε στον τελικό, όπως δήλωσε ο Γιάννης Νικολάκης

«Η νίκη και η πρόκριση στον τελικό ήταν αναμενόμενη από την πρώτη στιγμή της κλήρωσης. Ξέρουμε οτι αυτά τα ματς θέλουν πολύ συγκέντρωση και προσοχή. Όταν ο αντίπαλος δεν είναι πολύ δυνατός, το μυαλό δεν είναι πολύ συγκεντρωμένο. Σημασία έχει οτι είμαστε στον τελικό από εκεί και πέρα έχουμε λιγότερο από 24 ώρες να ετοιμάσουμε την ομάδα για το μεγάλο αυτό παιχνίδι»

Η Ιβάνα Μπραμπόροβα πρόσθεσε: «Μπήκαμε στον αγώνα χωρίς συγκέντρωση και για αυτό στην αρχή φαίνονταν να δυσκολευόμαστε από τις αντιπάλους μας. Αυτό που με κάνει χαρούμενη όμως, είναι ότι καταφέραμε να αντιδράσουμε, να παίξουμε ομαδικά και τελικά να κυριαρχήσουμε στον αγώνα και να πάρουμε την πρόκριση για τον τελικό. Ήταν μια καλή προετοιμασία για τον τελικό,  ο οποίος φυσικά θα είναι πολύ πιο δύσκολος και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κατακτήσουμε το κύπελλο»


Η β’ προπονήτρια του Ηρακλή Κηφισιάς, Έφη Μαρτσουκάκη, με την σειρά της τόνισε: «Για εμάς ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία. Είμαι ικανοποιημένη από την εικόνα που παρουσιάσαμε αν και θεωρώ ότι σε κάποια σημεία θα μπορούσαμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα. Βέβαια δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζαμε με τον πρωταθλητή Ελλάδας και υπάρχει διαφορά εμπειρίας και ηλικίας. Τα δικά μου κορίτσια παίξανε κόντρα στα ινδάλματά τους και σίγουρα κερδίσανε πολλά από την παρουσία στο Final 4».

Μία από τις κορυφαίες για τον Ολυμπιακό, ήταν η Τζίνα Λαμπρούση, που κέρδισε 10 πόντους στο ματς κόντρα στην πρώην ομάδα της, τον Ηρακλή Κηφισιάς. Η νεαρή κεντρική ανέφερε αρχικά: «Φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, λόγω της διαφοράς στο μπάτζετ. Τώρα, ο πρώτος στόχος της χρονιάς είναι το Κύπελλο. Πάμε αύριο κόντρα στον Παναθηναϊκό να το πάρουμε».
Εν συνεχεία η «ερυθρόλευκη» μπλοκέρ σχετικά με το αν ο αυριανός τελικός με τον Παναθηναϊκό αποτελεί πρόβα ενόψει των τελικών του πρωταθλήματος, σχολίασε: «Θα μπορούσε να είναι μία πρόβα για τους τελικούς, γιατί ξεκινάμε τα πλέι οφ με την ΑΕΚ κι έπειτα είναι και πάλι το ζευγάρι Πανναξιακός-Παναθηναϊκός και εξαρτάται ποιος θα νικήσει για να παίξουμε αντίπαλοι».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ