1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-07-2014 12:20

O καιρός αντίπαλος του τουρνουά στην Άρτα

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι συμμετοχές στο τουρνουά Beach Volley ή «Γιορτή του Αρτινού Βόλεϊ» στα πλαίσια του ΠΟΤΑΜΙ ARTA FESTIVAL.



 Περισσότερες από 30 ομάδες σε Άνδρες και Γυναίκες συμμετείχανε, όμως ο καιρός την 2η μέρα δεν επέτρεψε την ολοκλήρωση του τουρνουά με τους ημιτελικούς και τελικούς να αναβάλλονται και δικαίως από τους υπευθύνους. Μάλιστα αναβλήθηκαν οριστικά γιατί την επομένη ξεκινούσε το Beach Hand-ball και αυτό ήταν το παράπονο όλων, αφού έπρεπε να υπήρχε μέριμνα από τους διοργανωτές για μία μέρα επιπλέον, προβλέποντας τέτοιες απρόοπτες καταστάσεις.

Ο κ. Βίτσιος την πρώτη μέρα στην τεχνική σύσκεψη που έγινε ζήτησε από όλους στην Άρτα να αγκαλιάσουν το Beach Volley και να γίνει πραγματικότητα η δημιουργία ενός μονίμου γηπέδου στην πόλη μας. Και ταυτόχρονα απεύθυνε έκκληση να το αγκαλιάσουν όλοι οι Αρτινοί φίλαθλοι, αθλητές και αθλήτριες γιατί είναι και θα είναι το Νο1 άθλημα του Καλοκαιριού.

Από την ομάδα μας συμμετείχανε 6 ομάδες σε Άνδρες (οι 4 πρώτες προκριθήκανε στα ημιτελικά) και 4 ομάδες σε Γυναίκες, που μάλιστα καταφέρανε να εξασφαλίσουν την πρόκρισή σους στα ημιτελικά της μεγάλης αυτής γιορτής του Beach Volley.


Και ήταν σε Άνδρες Τασηνίκος-Χαττάρι, Καραβασίλης-Κωστανίκος, Αθανασίου-Μπουτόπουλος, Πορτοβάρας-Τσήνα,  Παυλάκης-Κραμπής και Δημοθεόδωρος-Κουτσούπας. Στις Γυναίκες είχαμε Ν. Σωτηρίου-Γιώτη, Ε. Σωτηρίου-Δήμου, Ζιώβα-Μίγδου και Πορτοβάρα-Προτοντουάρι.



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ