1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-07-2014 13:13

Ρουμελιώτης: «Πολλά ταλέντα στην Αίγινα»

Ο Μανώλης Ρουμελιώτης που βρίσκεται εδώ και 5 μέρες στην Αίγινα για το συμμετέχοντας στο camp του τμήματος volley του Α.Ο.Α. Σαρωνικός και μίλησε στο aegina portal για αυτή την εμπειρία.

«Κάνουμε προπόνηση με μικρά παιδιά και στο volley, αλλά και στο beach volley. Βλέπω ότι γίνεται μία πολύ καλή προσπάθεια εδώ και πολύ καιρό. Αυτό το δείχνουν και τα αποτελέσματα, αλλά και η συμμετοχή που υπάρχει στο camp, αλλά και στα τουρνουά του beach volley. Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά ταλέντα αυτή τη στιγμή στην Αίγινα, που αν δουλέψουν σωστά τα επόμενα χρόνια μπορούμε να θαυμάσουμε αθλήτριες και αθλητές από εδώ στις εθνικές ομάδες».

Ο Έλληνας τεχνικός παρακολούθησε τους ημιτελικούς και τους τελικούς αγώνες που έγιναν σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο beach volley του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας για το Aegina Cup 2014, η ημερομηνία διεξαγωγής των οποίων είχε μεταφερθεί για σήμερα Σάββατο, λόγω της μεγάλης συμμετοχής στην κατηγορία Open το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ