1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-07-2014 11:35

Εντυπωσιακό θέαμα στην Καλαμάτα

Οι αγώνες των γυναικών είχαν φανερώσει μέρος μόνο αυτών που θα ακολουθούσαν μέσω δηλαδή των αγώνων της κατηγορίας ανδρών, στο 2ο τουρνουά beach volley, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Kalamata Beach Volley.


Το θέαμα εντυπωσιακό, με τις έξι ομάδες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό ως συνέχεια της αξιοπρόσεκτης παρουσίας των 16 ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά των γυναικών, το οποίο κατέκτησαν ως γνωστόν οι Όλγα Νίκα και Ελένη Εξηνταβελώνη. Όπως και στις γυναίκες, έτσι και στους άνδρες μολονότι μικρότερο ποσοτικά, το τουρνουά φανέρωσε μέρος του πλούσιου ταλέντου που ακολουθεί τους αθλητές που υπάρχουν στην περιοχή μας και που έχουν κάνει τεράστια βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια. Ύστερα από εντυπωσιακή και επίμονη αγωνιστικά διαδρομή, στον τελικό βρέθηκαν οι τριάδες των Μάνα, Αποστολόπουλου, Ζαχαρόπουλου και Μανιατέα, Ντάκουρη, Μητρόπουλου, με τους πρώτους να φτάνουν δύσκολα και αγχωτικά στη νίκη με σκορ 2-1 σετ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τους αγώνες τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών παρακολούθησε πλήθος κόσμου και βεβαίως σημαντικό ρόλο σε αυτό έχει παίξει η ύπαρξη ενός άριστου από κάθε άποψη χώρου, ανάλογου εγκαταστάσεων διεθνούς επιπέδου, στην πόλη της Καλαμάτας και συγκεκριμένα στη Ναυαρίνου. Η ικανοποίηση από τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες μεγάλη, με το ραντεβού να δίνεται για το επόμενο χρονικό διάστημα.

1 σχόλιο

  • Comment Link πατρινος Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014 11:56 posted by πατρινος

    κ. Βλάση Κώστα, αγαπητέ Πρόεδρε, τώρα καταλάβαμε εδώ στη Πάτρα γιατί στην Ε.Σ.ΠΕ.Π. φάγατε τον ΜΑΚΡΗβιότερο παράγοντα του πατραϊκού Βόλεϊ. Τώρα καταλάβαμε ότι μας πήρατε όλες τις παραλίες στην Καλαμάτα και κάνετε Beach Volley, μας αφήσατε τους ορεινούς όγκους και η Άντζελα τώρα είναι αναγκασμένη αφ' ενός μεν, να κάνει Beach Volley στο βουνό αφ' ετέρου να βαπτίζει (σε όσους δεν ξέρουν) τις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις της Νίκης Προαστείου, εγκαταστάσεις ΘΗΣΕΑ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ