1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-07-2014 17:25

Κουτσονίκας στον Ποταμό Επανομής

Το Σάββατο (12/7) ήταν η σειρά του Βαγγέλη Κουτσονίκα να δώσει το παρών στους αγώνες που γίνονται στον Ποταμό Επανομής, στο πλαίσιο του 15ου Nova Beach Volley Tournament.

 
Μετά τον Γιώργο Γιάτση, που έδωσε το παρών την Παρασκευή (11/7), ένας ακόμη προπονητής βόλεϊ αντρών τίμησε με την παρουσία του τους αγώνες και παρακολούθησε τις προσπάθειες των αθλητών και των αθλητριών. «Είναι μια εξαιρετική διοργάνωση, όπως κάθε διοργάνωση Nova Beach Volley. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές για τους αθλητές και το επίπεδο των αγώνων είναι υψηλό, που σημαίνει ότι προσφέρουν καλό θέαμα σε όσους τους παρακολουθούν», μας είπε ο Κουτσονίκας κατά την παρουσία του στον Ποταμό, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι είχε ιδιαίτερα εγκάρδια συνομιλία με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Εθνική Ελλάδας, Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, ο οποίος είναι υπεύθυνος αγωνιστικού της διοργάνωσης του τουρνουά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ