1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-07-2014 12:09

Αυλαία με νίκη των Καράβη, Πασιαλή

Οι Τερέζα Καράβη και Χριστίνα Πασιαλή έκαναν την υπέρβαση αφού πανηγύρισαν την πρώτη τους φετινή νίκη σε ταμπλό του Τουρνουά Masters του Πανελληνίου σιρκουί Μπιτς Βόλεϊ 2014. Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία στο ταμπλό των Γυναικών στο «Καράβι» Sports Club, το ενδιαφέρον ήταν αμείωτο καθώς η νικήτρια ομάδα με δύο φοβερές ανατροπές από 04-12 στο α’ σετ και 07-11 στο β’ κατάφεραν να κάνουν «σεφτέ» με 2-0 (21-19, 21-13) σετ.


«Μπήκαμε με αδικαιολόγητο άγχος και από την αρχή φάνηκε σαν να είμαστε έξω από τα νερά μας. Μετά όμως … είχαμε «ανάκρουση πρύμνας», πιέσαμε, καταφέραμε να καλύψουμε μεγάλες διαφορές και τελικά με περιπετειώδη τρόπο και ανατροπές να φτάσουμε στη νίκη, την πρώτη φέτος σε ταμπλό Μάστερς» τόνισε η Χριστίνα Καράβη, που στο τουρνουά στην «Καρδία» αποκλείστηκε με τη συμπαίκτριά της στα προκριματικά.

Αντίθετα με τις νικήτριες, η Δήμητρα Μαναβή και η Ιωάννα Παρισάκη παρά το καλό τους ξεκίνημα στάθηκαν κυρίως στο… μπλάκ άουτ της συνέχειας. «Μπήκαμε πολύ δυνατά, αλλά από ένα σημείο και έπειτα κάναμε το ένα λάθος μετά το άλλο» υποστήριξε η Θεσσαλονικιά άσος του Ναύαρχου Βότση, ενώ η συμπαίκτριά της και αθλήτρια της Αργώ στον Βόλο έκανε λόγο για τα «πολλά χαμένα σερβίς, παίρναμε side out, το χάναμε και μαζί τη διαφορά που είχαμε χτίσει μέχρι τότε. Θέλουμε στο Σχοινιά να φτάσουμε πιο ψηλά από την 7η θέση στην Καρδία και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο…» δήλωσε για τη συνέχεια του τουρνουά η Ιωάννα Παρισάκη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ