1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-07-2014 13:44

Συνέχισαν από εκεί που σταμάτησαν οι Μπιλλήρης, Ρουμελιωτάκης

Με κεκτημένη ταχύτητα από τον πρόσφατο τίτλο του 1ου τουρνουά Μάστερς στην Καρδία, αλλά και την επιτυχία του Continental Cup στο ίδιο γήπεδο πριν από ένα μήνα, οι διεθνείς Μπιλλήρης/Ρουμελιωτάκης εντυπωσίασαν στην πρώτη τους εμφάνιση στο 2o Τουρνουά Masters του Πανελληνίου σιρκουί Μπιτς Βόλεϊ 2014, στο Σχοινιά επικρατώντας με 2-0 των Βανδώρου/Καβαρατζή.

«Η ημέρα ξεκίνησε σε ένα πολύ ωραίο γήπεδο με ένα βατό αντίπαλο, καθώς τα παιδιά ήταν κουρασμένοι από το παιχνίδι που έδωσαν λίγη ώρα νωρίτερα» δήλωσε λακκωνικά ο διεθνής άσος Φερνάντο Μπιλλήρης, που για δεύτερο συνεχόμενο τουρνουά "έχουμε ως μοναδικό στόχο στο "Καράβι" τον τίτλο".
Από την πλευρά του ο συμπαίκτης του και ακραίος της ΑΕΚ, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, που μεταξύ άλλων είχε τη συμπαράσταση στην κερκίδα του έτερου «Ενωσίτη» φίλου του, Γιάννη Αχιλλεόπουλου, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το καλό ξεκίνημα. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που κερδίσαμε το α’ ματς και αισιοδοξώ, πως θα έχουμε ακόμη καλύτερη συνέχεια. Ευχαριστώ πολύ όλους τους ανθρώπους που με βοηθήσανε μέχρι σήμερα, όπως το Φερνάντο (σ.σ. Μπιλλήρη) και τον προπονητή μου, Νίκο Κρέτση. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό μου για να έχουμε κι άλλες χαρές στην ομάδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ