1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-07-2014 12:21

Ικανοποίηση για το μπιτς βόλεϊ στην Πρέβεζα

Ικανοποίηση επικρατεί στο Πρέβεζα beach volley club για τις επιδόσεις των νεαρών αθλητών τους στην Καρδία Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού , η Πρέβεζα ξεχειλίζει από κόσμο αλλά το beach volley ξεκίνησε τους επίσημους αγώνες του. Στην πρώτη μεγάλη εκδήλωση που έγινε στην Καρδία της Θεσσαλονίκης ο σύλλογός μας συμμετείχε με 4 αθλητές και αθλήτριες .

Στην κατηγορία αγοριών U19 οι αθλητές Σακκάς-Κανέλλος κατέκτησαν την δεύτερη θέση αφού έχασαν στον τελικό από τους Αναστασιάδη-Καμπούρη με 2-0 σετ .

Τα κορίτσια στην ίδια κατηγορία λυγίζουν από την κούραση και κατέκτησαν την Πέμπτη θέση χάνοντας το βάθρο από μικρές λεπτομέριες αφού το πλασάρισμα στην κορυφή χάθηκε από μερικούς πόντους .

Την Τρίτη τα αγόρια και τα κορίτσια συνεχίζουν τους αγώνες τους αυτή την φορά στην Κερατέα Αττικής

Το Δ.Σ του συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές και τις αθλήτριές του και πιστεύουμε ότι και σε αυτούς τους αγώνες η παρουσία τους θα είναι υψηλή .

Ακόμα πρέπει να ευχαριστήσουμε και τον προπονητή του συλλόγου μας τον Γιώργο Ναζόπουλο που η γνώση του για το beach volley είναι αξιοσημείωτη και χωρίς την παρουσία του ο σύλλογός μας δεν θα μπορούσε να είναι στις κορυφαίες στιγμές του ελληνικού beach volley

1 σχόλιο

  • Comment Link Πρεβεζιάνος Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014 12:12 posted by Πρεβεζιάνος

    Χαλαρώστε, καβαλήσατε ήδη καλάμι

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ