1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-07-2014 12:31

Το Καράβι... άνοιξε πανιά για το Μάστερς του Σχινιά

Το πρώτο… σκίρτημα των τουρνουά Masters του Πανελληνίου σιρκουί Μπιτς Βόλεϊ 2014 έγινε στην «Καρδία» της Θεσσαλονίκης και το φετινό ταξίδι της διοργάνωσης συνεχίστηκε με… Καράβι μέχρι το Σχινιά.


Τρεις εβδομάδες μετά τη διεξαγωγή του Continental Cup, στο διαχρονικό σημείο αναφοράς του Ελληνικού Μπιτς Βόλεϊ, στο «Καράβι Sports Club», που φιλοξενεί το 2ο τουρνουά, σημειώθηκε και το πρώτο ρεκόρ συμμετοχών. Η παρουσία πάνω 50 ομάδων σε άνδρες και γυναίκες, άνοιξε με τους καλύτερους οιωνούς την αυλαία της πρεμιέρας του τουρνουά, όπου συνολικά 23 ομάδες ανδρών και 15 γυναικών διεκδίκησαν με πάθος τα 6 και 5 αντίστοιχα πολύτιμα εισιτήρια του κυρίως ταμπλό.

Στα δύο πρώτα ματς των ανδρών ο πολύπειρος Ηλίας Αραμπατζής με παρτενέρ το Νίκο Κουμιώτη επικράτησαν με 2-0 (22-20, 21-17) σετ των Μ. Radoikovic/Κ. Στάικου, ενώ οι Κώστας Μεσσάλας και Νίκος Πάτσης κέρδισαν με το ίδιο σκορ 2-0 (21-16, 21-17) τους Θοδωρή Μαλαματίνα και Ίωνα Ρέζγκ.
Στο πιο αμφίρροπο ματς μέχρι στιγμής οι Κώστας Γκουρτσούλης και Βαγγέλης Πολυμερόπουλος, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ έκαμψαν με 2-1 (23-25, 21-13, 15-10) την αντίσταση των "σκληροτράχηλων" Α. Κουμανταρέα/Κ. Ταυρή.

«Δύσκολη πρεμιέρα, αλλά μας βοήθησε η… τύχη του «πρωτάρη» Κώστα Γκουρτσούλη, μιας και ο συμπαίκτης μου, κατέβηκε για πρώτη φορά σε Μάστερς» ήταν τα πρώτα λόγια του Βαγγέλη Πολυμερόπουλου, που λίγο πριν το ντέρμπι με τους πρωταθλητές του φετινού Beach Volleyleague, Αλέξιαδη/ Καββαδά, αναφέρθηκε στη συνέχεια στις δυσκολίες του παγκοσμίου προδιαγραφών γηπέδου στο «Καράβι Sports Club», με τη χαλαζιακή άµµο. «Παίξαμε πρώτοι στο κεντρικό γήπεδο, όπου υπάρχουν αρκετές δυσκολίες, όχι μόνο γιατί «βουλιάζει» το πόδι, αλλά γιατί στη λευκή άμμο αντανακλά ο ήλιος και σε «τυφλώνει»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ