1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-06-2014 20:31

Το Αγκίστρι επενδύει στο beach volley

Ηλίας Κλώνος/Κουβάκη Άννα, κατέκτησαν το τουρνουά μπιτς βόλεϊ του Αγκιστρίου, με δεύτερους τους Δεναξά Γιώργο/Θεοδωρακέα Μαρία , στη hot παραλία της Σκάλας.

Πάνω από δέκα ομάδες πήραν μέρος στο μικτό, ενώ την πρώτη ημέρα αθλητές και αθλήτριες από το νησί δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στη μαγευτική παραλία, που είναι φημισμένη για τα καταπράσινα νερά της. Οι θεατές που παρακολούθησαν τους αγώνες, έμειναν καθηλωμένοι στις θέσεις τους , δροσίστηκαν από τα προϊόντα της Lipton , που ήταν χορηγός του τουρνουά και χόρεψαν zumba με τη Μάντω.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Αγκιστρίου, Μιχάλης Πάνου και ιδιοκτήτης του πανέμορφου ξενοδοχείου-bar restaurant τόνισε : "πήγαμε πολύ καλά για πρώτη φορά. Θα κάνουμε και ένα τουρνουά το Σεπτέμβριο, με δικά μας παιδιά. Μας βοήθησε ο Δήμος και του χρόνου μπορούμε να διοργανώσουμε κάτι μεγαλύτερο. Όλα έγιναν χάρη και στη στήριξη των επαγγελματιών του νησιού. Σίγουρα θέλουμε να διαφημίσουμε τον τόπο μας και μέσω του μπιτς βόλει. Ως τώρα επικεντρωθήκαμε στον τουρισμό και σε άλλες αθλητικές δραστηριότητες"

Ο πρόεδρος του Ναυταθλητικού   Ομίλου Αγκιστρίου Αντώνης Αντωνίου τόνισε: "τα τελευταία χρόνια είμαστε αναπτυσσόμενοι τουριστικά και θέλουμε να το συνδυάσουμε και με τον αθλητισμό. Έχουμε μια ακαδημία ποδοσφαίρου και τώρα θα προσθέσουμε και το μπιτς βόλει. Τα παιδιά και ιδιαίτερα τα κορίτσια του νησιού πρέπει να έχουν διέξοδο. Σε συνεργασία με την Αίγινα, θα φτιάξουμε ομάδες βόλεϊ και θα έρχονται προπονητές από το απέναντι νησί να μας προπονούν ή θα πηγαίνουμε εμείς σε αυτούς. Υπάρχει ενδιαφέρον από τη νεολαία. Δεν υπάρχει κλειστό γυμναστήριο και περιμένουμε να υπάρξει χώρος στο νέο γυμνάσιο".

Στη φωτό οι διοργανωτές με τους νικητές του τουρνουά

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ