1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-06-2014 22:47

Κατσακούλας και Παπανικολάου το σπάνιο «βραβείο» του Ιntersport Mixed Open Series

Το INTERSPORT Mixed Open Series by Efi Sfyri πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2010 σε συνεργασία με το Vari Sports Club και το Beach Volley Academy by Efi Sfyri.

Φέτος, το μεικτό πρωτάθλημα beach volley της INTERSPORT επέστρεψε με 4 νέα τουρνουά για τους λάτρεις του πιο hot καλοκαιρινού αθλήματος.
Το πρώτο τουρνουά του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 21 Ιουνίου με πλήθος συμμετοχών και θεατών σε ένα βραδινό τουρνουά με ατμόσφαιρα πάρτυ στα γήπεδα του Vari Sports club. Οι προκριματικοί αγώνες ξεκίνησαν στις 15.00 ενώ αρκετά αργότερα το γήπεδο μεταμορφώθηκε σε κλαμπ, με τους τελικούς των ανδρών να διεξάγονται τις πρώτες πρωινές ώρες, σε «μεθυστική» ατμόσφαιρα λόγω Amstel Radler. Tην πρώτη θέση κατέκτησαν οι Σ. Σοφοκλέους- Κ. Καπόλου ύστερα από έναν θεαματικό αγώνα με τους Γ.Δεναξά- Μ. Θεοδωρακέα, με σκορ 21- 18. Το ανδρικό τουρνουά κατέκτησαν οι Β.Κατσακούλας- Δ. Παπανικολαόυ με σκορ 21-18 κόντρα στους Γ. Δεναξά – Ν. Μαρμαρινό, με έπαθλο-κίνητρο μια προπόνηση δώρο με την εθνική μας ομάδα Κότσι-Ζούπα και τον προπονητή τους Σπύρο Καραχάλιο. Παράλληλα νικήτρια της μεγάλης κλήρωσης για τη διήμερη διαμονή στο 12 month αναδείχθηκε η Νικόλη Πυλίδη.

Η Έφη Σφυρή που διευθύνει την Ακαδημία του VSC δήλωσε: «Άλλη μία επιτυχημένη διοργάνωση της Intersport ξεκίνησε με απόλυτη επιτυχία και εντυπωσιακούς αγώνες. Όλοι οι συμμετέχοντες και κυρίως τα νέα μέλη της Ακαδημίας μας αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες, εφόδια για τις προπονήσεις που υπολείπονται μέχρι το τέλος της σεζόν. Τα μεικτά τουρνουά αποτελούν τη fun εκδοχή του beach volley και μονοπωλούν το ενδιαφέρον του VSC BV Academy by Efi Sfyri τα τελευταία τέσσερα καλοκαίρια, δεδομένης της μεγάλης απήχησης τους. Ωστόσο φέτος τα εξελίξαμε…δημιουργώντας για πρώτη φορά βραδινό πρωτάθλημα-πάρτυ με δωρεάν ποτά για όλους τους συμμετέχοντες».

Το INTERSPORT Mixed Open Series 2014 by Efi Sfyri υποστηρίχθηκε επίσης από τo “12 Months Luxury Resort”, τη Wilson, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαγόρι, το κατάστημα οπτικών “Αrte di Οttico”, την Cryosauna, τη Watermelon και το εστιατόριο Pasaji.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ