1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-05-2014 14:01

Σε κυκλοφορία το 4ο βιβλίο του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη

Το 4ο βιβλίο με τίτλο "Beach Volley Training – ΜΠΛΟΚ" με τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, βρίσκεται στην paid εφαρμογή της apple "ibook store" με κόστος 2,49 €.

Το βιβλίο είναι αναρτημένο για εφαρμογές mac και ipad στο λινκ: 

 
https://itunes.apple.com/gr/book/beach-volley-training-ypodoche/id855595055?ls=1&mt=11

 
Στις ηλεκτρονικές του σελίδες βλέπουμε και συγκρίνουμε τον ερασιτέχνη με τον επαγγελματία αθλητή σε θέματα τεχνικής, ψυχολογίας και ιδιοσυγκρασίας. Αναλύουμε και τα 2 είδη μπλοκ, δηλαδή το spike blocking και το shot blocking. Επιπλέον -τους τρόπους που κάνουμε μπλοκ, το μπλοκ στην ευθεία, το μπλοκ διαγώνια, το μπλοκ με ανοικτά χέρια, το μπλοκ με ένα χέρι, το slide μπλοκ.

 
Τα έσοδα από τις πωλήσεις των συνολικά 7 βιβλίων της σειράς θα δοθούν για αθλητική υποτροφία στους πρώτους αθλητές της τελικής βαθμολογίας έτσι όπως αυτή έχει διαμορφωθεί μετά και την ολοκλήρωση των 7 τουρνουά των ebook beach volley series.

 

Το βιβλίο προλογίζει ο Γιάννης Φάκας.

Ο Γιάννης είναι ένας από τους πιο ολοκληρωμένους Έλληνες αθλητές όλων των εποχών. Γεννημένος νικητής. Σήμα κατατεθέν ο αυθόρμητος χαρακτήρας του. Γι αυτό και στην περίπτωσή του πάει γάντι αυτή η κρητική μαντινάδα για τους καλούς φίλους: "Εγώ δεν έχω την καρδιά για να μου δίνει αίμα, την έχω για να αγαπώ τους φίλους σαν ΕΣΕΝΑ".



«Μεγάλη τιμή για μένα να προλογίσω το βιβλίο σου φίλε. Δεν σου κρύβω όμως τη μεγάλη μου δυσκολία στο να βρω τις κατάλληλες λέξεις! Ο λόγος φυσικά είναι ένας και μοναδικός: πως θα μπορέσω από δω και στο εξής να αφαιρέσω απ΄ το λεξιλόγιό μου φράσεις όπως "σ΄ έχω για πλάκα", "μόνο και μόνο αφήνοντας το σορτς μου στο γήπεδο χάνεις", "σε παίζω με κλειστά τα μάτια", "μ΄ ένα χέρι στο τσεπάκι του σορτς μου". Τι κρίμα -θα πρέπει πλέον να πω μεγάλες αλήθειες...το πόσο σπουδαίος ήσουν σαν αθλητής, το πόσο πολύ σε θαύμαζα, την ικανότητά σου να μπορείς να βρίσκεις λύσεις σε όλα τα επίπεδα, αγωνιστικά και μη και φυσικά το ότι ήσουν ίσως (ποιός ακούει τον Καζάζη) ο καλύτερος όλων! Φίλοι μου, έχετε την τύχη να διαβάζετε ένα βιβλίο από έναν σπουδαίο αθλητή, τον δυσκολότερο αντίπαλο για τον καθένα από μας, τον καλύτερο συμπαίκτη κι έναν άνθρωπο ο οποίος ψαχνόταν συνεχώς και ψάχνεται φυσικά ακόμα πάνω στο άθλημα του βόλει (beach και σάλας) το οποίο αγάπησε και υπηρέτησε στο υψηλότερο επίπεδο! Γνώστης όλων των εξελίξεων που συμβαίνουν καθημερινά σε παγκόσμιο επίπεδο, γιατί το όνομα Μιχάλης Τριανταφυλλίδης δεν μπορεί να σημαίνει τίποτα λιγότερο απ΄ την ΚΟΡΥΦΗ»!



Καλή επιτυχία φίλε μου!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ