1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-05-2014 12:46

1o καλοκαιρινό τουρνουά στα Χανιά

Στις 31 Μαΐου - 1 Ιουνίου 2014 θα διεξαχθεί το πρώτο Καλοκαιρινό τουρνουά 2014, αντρών και γυναικών με συνδιοργανωτες τον Δήμο Χανίων και τον ΑΣ Νέας Κυδωνίας Χανίων.

Θα γίνουν αγώνες για άντρες και γυναίκες με 24άρι ταπλό στους άντρες και 16άρι ταμπλό στις γυναίκες με το σύστημα διπλού αποκλεισμού. Με βάση την βαθμολογία του συλλόγου οι 16 ομάδες αντρών και οι 12 γυναικών με την μεγαλύτερη βαθμολογία περνάνε απευθείας στο κυρίως ταμπλό που ξεκινάει το Σάββατο 31 Μαΐου στις 14.00.

Αν οι ομάδες είναι περισσότερες από 24 στους άντρες και 16 στις γυναίκες θα γίνουν προκριματικοί αγώνες για τις υπόλοιπες 8 ομάδες στους άντρες και 4 ομάδες στις γυναίκες που θα συμπληρώσουν τα κυρίως ταμπλό. Αν χρειαστούν προκριματικοί αγώνες αυτοί θα ξεκινήσουν Παρασκευή 30 Μαΐου 2014 και ώρα 15.00.


Για άλλη μια φορά ο σύλλογος με χορηγό το «Οπτικό Κέντρο optonet ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ» εξασφάλισε καταπληκτικά δώρα για να επιβραβεύσει τους νικητές και συγκεκριμένα τα εκπληκτικά για αγώνες Beach Volley: M2 FRAME της OAKLEY.

Το παράβολο συμμετοχής για κάθε αθλητή-τρια είναι 10 ευρώ.

Όσοι επιθυμούν με το συμβολικό ποσό των 7 ευρώ να προμηθευτούν την αθλητική εμφάνιση της εταιρίας Royal (φανέλες για τους άντρες, μπουστάκια για τις γυναίκες) με το Logo του συλλόγου, θα πρέπει να το δηλώσουν στα σχόλια που υπάρχουν στην φόρμα συμμετοχής, όπου θα αναφέρουν και το μέγεθος που επιθυμούν (M - L - XL - XXL).

Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώστε την φόρμα που θα βρείτε εδώ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα διαρκέσουν μέχρι την Τετάρτη 28 Μαΐου και ώρα 22:00.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ