1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-05-2014 15:37

Η... ασταμάτητη Βαμβακούση και άλλοι 11 νικητές στο Forthnet e-book beach Volley tournament

Με καλοκαιρινή διάθεση έγινε το FORTHNET e-book beach Volley tournament που διοργάνωσε το beachvolleytraining.gr και ο ιδρυτής του Μιχάλης Τριανταφυλλίδης την Κυριακή 11 Μαϊου στον αθλητικό πολυχώρο The Wall climbing center στην Παλλήνη.
Το FORTHNET ebook beach volley tournament ήταν το έκτο από την σειρά των 7 “ebook beach volley series”. Υπενθυμίζεται ότι την ημέρα διεξαγωγής κάθε τουρνουά αναρτάται και ένα από τα συνολικά 7 βιβλία της σειράς .

 
‘Ετσι, το επόμενο και τελευταίο τουρνουά είναι το NOVASPORTS e-book beach volley series που θα γίνει το Σάββατο 17 Μαίου και θα σηματοδοτήσει την ανάρτηση στο διαδίκτυο του 7ου βιβλίου με θέμα «Η επίθεση στο μπιτς βόλεϊ».

 

Το τουρνουά είχε τα εξής ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:

•    Την εξαιρετική αγωνιστική εμφάνιση του Μάρκου Κωνσταντάκη που με συμπαίκτρια την Λιάνα Χατζηγρηγόρη στο μεικτό τουρνουά κατέκτησε την 1ηθέση και με συμπαίκτη τον Γιάννη Τσαμαντάκη στο τουρνουά ανδρών έφτασε στον τελικό στην κατηγορία amateur.

•    Την Αντζελα Βαμβακούση που με την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της προηγείται στη βαθμολογία των ebooks series  και μαζί με την Νάντια Κατσιάνου έχουν ήδη εξασφαλίσει την αθλητική υποτροφία που παρέχει το beachvolleytraining.gr

•    Τις πρώτες νίκες σε τουρνουά  των Γιώργου Χάραρη και Κωνσταντίνου Κουτσούμη που κατέκτησαν το τουρνουά ανδρών στην κατηγορία OPEN.

•    Την εξαιρετική εμφάνιση των Λητώ Δοκοπούλου και Πέτρου Δουμπιώτη που κατέκτησαν το μεικτό τουρνουά OPEN.

•    Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη των Πάνου Πολίτη και Χρήστου Χήντα στην κατηγορία amateur.

•    Την πρώτη συμμετοχή τους σε τουρνουά των Μαρία Πρανδέκα (με συμπαίκτρια την Βέλη Σαμέρα) και Ελενα Ρούσσου (με συμπαίκτρια την Χριστίνα Ζαχαριάκη)

 

Τα αποτελέσματα του τουρνουά της Κυριακής 11 Μαϊου 2014 έχουν ως εξής:

 

Στον τελικό του open ανδρών οι Γιώργος Χάραρης και Κωνσταντίνος Κουτσούμης νίκησαν με 2-0 σετ τους Γιώργο Καρυπίδη και Γιώργο Λίλιο.

Στον τελικό του amateur ανδρών οι Πάνος Πολίτης και Χρήστος Χήντας νίκησαν με 2-0 σετ τον Μάρκο Κωνσταντάκη και Γιάννη Τσαμαντάκη.

Στον τελικό του open γυναικών οι Αντζελα Βαμβακούση και Μαρίνα Φιλιππούση νίκησαν με 2-0 σετ τις Εριν και Λορίν Κλάνσυ.

Στον τελικό του amateur γυναικών οι Χριστίνα και Ελενα Φαράντζου νίκησαν με 2-0 σετ τις Μαρία Πρανδέκα και Βέλη Σαμέρα.

Στον τελικό του open μεικτού οι Λητώ Δοκοπούλου και Πέτρος Δουμπιώτης νίκησαν με 2-0 σετ τους Νάντια Μαύρου και Σταύρο Ζαμπάντη.

Στον τελικό του amateur μεικτού οι Λιάνα Χατζηγρηγόρη και Μάρκος Κωνσταντάκης νίκησαν με 2-1 σετ τους Μαριλένα Φωναζάκη και Δημήτρη Καλαβρουζιώτη.

 

Τα βίντεο των τελικών θα τα βρείτε στο :

http://www.beachvolleytraining.gr/index.php/beachvolley-training/video-bv

 

Φωτογραφίες του τουρνουά θα τις βρείτε στο:

http://www.pinterest.com/mtriant/forthnet-ebook-beach-volley-series/

 

1 σχόλιο

  • Comment Link beach volley Τρίτη, 13 Μαΐου 2014 08:05 posted by beach volley

    Χαλαρώστε ρε παιδια με την Βαμβακούση...και ασχοληθειται με πραγματικές αθλητριες...η κοπέλα ούτε τεχνική έχει στην επιθεση αλλα ουτε και το σωματότυπο...λιγο καλη στην αμυνα ειναι αλλα και στην υποδοχη μπάζει νερά...ημαρτον...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ