1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-05-2014 14:52

Πετάνε για Τουρκία με το μυαλό στην πρόκριση

Έτοιμες για τον Ευρωπαϊκό τελικό και την πρόκριση στην Ολυμπιάδα Νέων της Κίνας η Εθνική ομάδα Νεανίδων μπίς βόλεϊ, οι οποίες αναχώρησαν σήμερα το μεσημέρι για την Αττάλεια της Τουρκίας μαζί με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Βαγγέλη Σταθόπουλο.

Αφού ολοκληρώθηκε η προετοιμασία επί ελληνικού εδάφους η Δήμητρα Μαναβή και η Ιωάννα Παρισάκη θα συνεχίσουν πλέον τις προπονήσεις στην γειτονική χώρα κι από σήμερα μέχρι την Τετάρτη θα κάνουν κοινές προπονήσεις με τις δύο ομάδες της Τουρκίας που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση (ως ανταπόδοση του προπονητικού καμπ που είχε γίνει τον Απρίλιο στην Θεσσαλονίκη). 

«Έχουμε δουλέψει όλο το χειμώνα ξεπερνώντας τις δυσκολίες των καιρών αλλά και τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν καθώς η Δήμητρα μένει Θεσσαλονίκη και η Ιωάννα στο Βόλο. Εκμεταλλευτήκαμε κάθε αργία, όλα τα Σαββατοκύριακα κάθε μέρα διακοπών Χριστούγεννα και ειδικά το Πάσχα όπου κάναμε και το καμπ προετοιμασίας με τις Τουρκικές ομάδες και συμμετείχαμε στο τουρνουά που διοργάνωσαν οι Πρωτοπόροι Θεσσαλονίκης», τόνισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός ο οποίος έχει σήμερα τα γενέθλια του, αλλά θα ήθελε να πάρει το δώρο του το Σάββατο με την πρόκριση της ομάδας στην Ολυμπιάδα των Νέων που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Αύγουστο στην πόλη Ναντζίνγκ της Κίνας.

Στην Ολυμπιάδα Νέων προκρίνονται 6 ομάδες από τις 18 που συμμετέχουν στον Ευρωπαϊκό τελικό. Οι 18 ομάδες θα χωριστούν  σε 6 ομίλους των τριών και οι πρώτοι των 6 ομίλων προκρίνονται στην επόμενη φάση. Οι ομάδες που θα καταλάβουν τη 2η και 3η θέση στους ομίλους θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε νοκ άουτ ματς και κατόπιν οι 6 νικήτριες θα αντιμετωπίσουν τις 6 πρώτες με τους νικητές των συγκεκριμένων αναμετρήσεων να παίρνουν την πρόκριση.

«Δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τη δυναμικότητα των αντιπάλων, αφού είναι αρκετά μικρές οι ηλικίες. Αυτό είναι καλό και κακό, αφού μπορείς να αιφνιδιάσεις, αλλά και να αιφνιδιαστείς. Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε», πρόσθεσε ο κ. Σταθόπουλος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ