1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-04-2014 12:20

Devillion Beach Volley Series στον Σχοινιά

Η Beach Volley Academy (BVA) ξεκινάει τον κύκλο των ερασιτεχνικών της τουρνουά beach volley διοργανώνοντας το 1ο Devillion Beach Volley Series στα 5 υπερσύγχρονα γήπεδα στο Καράβι στο Σχοινιά το Σάββατο 26/4 και την Κυριακή 27/4.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε δύο κατηγορίες (amateur,senior) και τις δύο ημέρες.Η κάθε ομάδα μπορεί να επιλέξει την κατηγορία που την εκφράζει και να βρει τον αντίστοιχο συναγωνισμό.Το Σάββατο θα λάβει μέρος το τουρνουά ανδρών-γυναικών και την Κυριακή το μικτό τουρνουά.Η τεχνική σύσκεψη των ανδρών και για τις δύο κατηγορίες το Σάββατο είναι στις 9.30 ενώ των γυναικών στις 11.30.Η τεχνική σύσκεψη του μικτού και για τις δύο κατηγορίες είναι την Κυριακή στις 10.00.

Οι νικήτριες ομάδες θα λάβουν δώρα από τους υποστηρικτές του τουρνουά (Devillion,Wilson,Cryosauna,Demon,Contigo,Coffee and Things,Παραδοσιακό της Λάρισας). Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και τηλεφωνικά στο 6944420486 μετά τις 15.00.

Ελάτε να παίξετε και να διασκεδάσετε στο πρώτο μεγάλο τουρνουά της BVA μια ανάσα από το καλοκαίρι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ