1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-04-2014 15:11

Στην διάθεση του κόσμου το δεύτερο βιβλίο του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη

Το 2ο βιβλίο με τίτλο «Beach Volley Training – ΥΠΟΔΟΧΗ» με τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη  βρίσκεται στην  paid εφαρμογή της apple “ibook store” με κόστος 2,49 €.

 

Το βιβλίο  είναι αναρτημένο για εφαρμογές  mac και ipad στο παρακάτω λινκ

 

https://itunes.apple.com/gr/book/beach-volley-training-ypodoche/id855595055?ls=1&mt=11

 

Στις ηλεκτρονικές του σελίδες βλέπουμε και συγκρίνουμε τον ερασιτέχνη με τον επαγγελματία αθλητή σε θέματα τεχνικής, ψυχολογίας και ιδιοσυγκρασίας. Στην τεχνική αναλύουμε τα key points που χρησιμοποιεί ένας αθλητής για να έχει καλή υποδοχή. Επιπλέον το σημείο και τον τρόπο, το που και πως δηλαδή  πρέπει να κατευθύνουμε την υποδοχή προς τον πασαδόρο.

 

Τα έσοδα από τις πωλήσεις των συνολικά 7 βιβλίων της σειράς θα δοθούν για αθλητική υποτροφία στον πρώτο αθλητή της τελικής βαθμολογίας έτσι όπως αυτή θα διαμορφωθεί μετά και την ολοκλήρωση των 7 τουρνουά των ebook beach volley series.

 

Το δεύτερο βιβλίο προλογίζει ο Τάκης Μαυράκης.

 
Ο Τάκης είναι “συνώνυμο” του μπιτς βόλεϊ στην Ελλάδα. Ο μοναδικός Ελληνας πρωταθλητής με συνεχή και συνεπή παρουσία στα πανελλήνια πρωταθλήματα τα τελευταία 24 χρόνια.

Τάκη σε ευχαριστώ πολύ για τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε κατακτώντας το πανελλήνιο πρωτάθλημα του 1997, που στηρίχτηκε κυρίως στην δική σου αγωνιστική παιδεία και προσωπικότητα.

 

 Πρόλογος από τον Τάκη Μαυράκη



Ο Έρνεστ Χέμινγουεΐ σε μια συνέντευξή του στον Τζωρτζ Πλίμπτον ανέφερε “αν θέλεις να ξέρεις, γράφω πάντα πιστός στην αρχή του παγόβουνου.  Υπάρχουν άλλα εφτά όγδοα κάτω από αυτό που φαίνεται. Όλα όσα ξέρεις αλλά μπορείς να τα απαλείψεις, δυναμώνουν το παγόβουνο σου”.

Τίποτα δεν μπορεί να αποδώσει πληρέστερα την αξία αυτής της σειράς βιβλίων από τα παραπάνω.

Γράφοντας απλά, απαλείφοντας ότι δεν είναι αναγκαίο για την μετάδοση της γνώσης στον αναγνώστη, νιώθεις ότι ο Μιχάλης βρίσκεται στο πλάι σου...

Και πιστέψετε με, η αίσθηση που έχεις όταν αγωνίζεσαι με συμπαίκτη τον Μιχάλη είναι ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα!

Γιατί αυτό καταφέρνουν οι αθλητές του επιπέδου του -κάνουν τα πάντα να φαίνονται απλά. Δημιουργούν μαγεία από κάτι κοινό ...

Είναι  μάλλον απίθανο μετά την ανάγνωση των ibook να γίνουμε όλοι σαν το συγγραφέα αλλά σίγουρα θα έχουμε κάνει τα πρώτα βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Και μην αφήσετε τίποτα να μπει ανάμεσα σε εσάς και τα όνειρα σας!

Φίλε σε ευχαριστώ που με έκανες μέρος αυτής της υπέροχης προσπάθειας, είναι μεγάλη τιμή μου.

I want to be like Mike!

Τάκης Μαυράκης

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ