1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-02-2014 20:25

Ρεκόρ με 40 ομάδες στο 11ο LA CROISSANTERIE beachvolley tournament

Με ακόμα ένα νέο, για την εποχή, ρεκόρ συμμετοχών , σ’ έναν… καλοκαιριάτικο Φλεβάρη, ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία το 11ο LA CROISSANTERIE beachvolley tournament που διοργάνωσε το beachvolleytraining.gr και ο ιδρυτής του Μιχάλης Τριανταφυλλίδης την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στον αθλητικό πολυχώρο The Wall climbing center στην Παλλήνη.

 

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του τουρνουά ήταν τα εξής:

Το ολοκαίνουριο ρεκόρ συμμετοχών με συνολικά 40 ομάδες – 18 μεικτού, 12 ανδρών και 10 γυναικών – οι οποίες συμπλήρωσαν τις θέσεις του ταμπλό μέσα σε ελάχιστες ώρες.

Τη διπλή επιτυχία της Λητούς Δοκοπούλου η οποία κατέκτησε την 1η θέση στο τουρνουά γυναικών amateur με συμπαίκτρια την Αντα Αγγελάκη και τη 1η θέση στο μικτό amateur με συμπαίκτη το Θανάση Χατζηγεωργίου.

Τις διπλές επιτυχίες των Χριστίνα Φαράντζου, Γιάννη Ζαμπιάκη, Ελενας Παπαδοπούλου, Θανάση Χατζηγεωργίου και Ταρκ Κουήν οι οποίοι κατέκτησνα την 1η και τη 2η θέση στις αντίστοιχες κατηγορίες που αγωνίστηκαν.

Την παρθενική και εξαιρετική εμφάνιση των Μπεν και Σάμυ Κλάνσυ, 13 και 14 χρονών αντίστοιχα, οι οποίοι διακρίθηκαν στους τελικούς της κατηγορίας τους αποδεικνύοντας ότι το μπητς βόλεϊ είναι ένα άθλημα με το οποίο μπορεί κάποιος να ασχοληθεί αποκλειστικά από την παιδική σου ηλικία.

Οι αμφίρροποι και με μεγάλο σασπένς αγώνες κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο του Φλεβάρη 2014 που απογείωσε το τουρνουά στη 13ωρη διάρκεια του.

Τα αποτελέσματα του τουρνουά έχουν ως εξής:

Στον τελικό του amateur 2 γυναικών οι πρωτοεμφανιζόμενες Χριστίνα και Ελενα Φαράντζου νίκησαν τις Μαίρη Παπά και Ειρήνη Καϊμενάκη.

Στον τελικό του amateur γυναικών οι Λητώ Δοκοπούλου και Αντα Αγγελάκη νίκησαν την Νάντια Ζαμπιάκη και την πρωτοεμφανιζόμενη Εμμανουέλα Λεάνδρου με 2-0 σετ

Στον τελικό του OPEN γυναικών η Ελενα Παπαδοπούλου με την Ευαγγελία Παπά νίκησαν τις αδελφές Εριν και Λορίν Κλάνσυ.

Στον τελικό του amateur ανδρών οι Δημήτρης Βασιλακόπουλος και Ανδρέας Νικολάρος νίκησαν με 2-0 σετ τον Ταρκ Κουήν και τον πρωτοεμφανιζόμενο 14χρονο Σάμυ Κλάνσυ.

Στον τελικό του OPEN ανδρών οι Γιάννης Ζαμπιάκης και Κώστας Κατσικολιάς νίκησαν με 2-1 σετ τους Πέτρο Δουμπιώτη και Θανάση Χατζηγεωργίου.

Στον τελικό του amateur 2 Μεικτού ο Ταρκ Κουήν και η Τατιάνα Παρασκευοπούλου νίκησαν με 2-0 σετ την Λορίν και τον πρωτοεμφανιζόμενο 13χρονο αδελφό της Μπεν.

Στον τελικό του amateur μεικτού η Λητώ Δοκοπούλου και ο Θανάσης Χατζηγεωργίου νίκησαν με 2-0 σετ τη Χριστίνα Φαράντζου και το Γιάννη Ζαμπιάκη.

Στον τελικό του ΟΠΕΝ μεικτού μετά από εξαιρετική εμφάνιση σε ολόκληρο το τουρνουά η Σοφία Ιωακειμίδου και ο Κάλεμπ Χαλ νίκησαν με 2-0 σετ την Ελενα Παπαδοπούλου και το Θέμη Αϊβαλιώτη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ