1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-01-2014 15:33

Ρεκόρ συμμετοχών και... Γιαννάκης στην απονομή

Με ρεκόρ, για την εποχή, συμμετοχών , τον Παναγιώτη Γιαννάκη στις απονομές και ανοιξιάτικο καιρό, ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία το10ο CAAN beachvolley tournament που διοργάνωσε το  beachvolleytraining.gr και ο ιδρυτής του Μιχάλης Τριανταφυλλίδης την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στον αθλητικό πολυχώρο The Wall climbing center στην Παλλήνη.

 

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του τουρνουά ήταν τα εξής:

 
  • παρουσία στο τουρνουά του ΜΥΘΟΥ του Ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτη Γιαννάκη που έκανε τις απονομές στον τελικό του amateurγυναικών όπου παρακολούθησε την κόρη του Κέλλυ να αγωνίζεται.
  • Το ρεκόρ, για την εποχή, συμμετοχών  με 33 συνολικά ομάδες – 18 μεικτού, 9 ανδρών και 6 γυναικών – οι οποίες συμπλήρωσαν τις θέσεις του ταμπλό αμέσως με την ανακοίνωση του τουρνουά.
  • Τη διπλή επιτυχία της Μαίρης Παππά κατακτώντας την 1η θέση στο τουρνουά γυναικών με συμπαίκτρια τη Γιάννα Μεριάνου και τη 2ηθέση στο μικτό με συμπαίκτη το Μιχάλη Μιλίγγο.
  • Η παρθενική αλλά εξαιρετική εμφάνιση των Κέλλυ Γιαννάκη, Βίβιαν Αραβανή, Τατιάνα Παρασκευοπούλου, Χριστίνα Ζαχαριάκη, Αλέξανδρου Ντούσια, σε τουρνουά Μπητς Βόλεϊ με μόλις λίγους μήνες προπόνηση.
  • Οι  αμφίρροποι και με μεγάλο σασπένς αγώνες οι οποίοι, στην πλειοψηφία τους ολοκληρώθηκαν στα 3 σετ.
  • Τον Ανοιξιάτικό καιρό που απογείωσε το τουρνουά στη 12ωρη διάρκεια του
 

Τα αποτελέσματα του τουρνουά έχουν ως εξής:

Στον τελικό του amateur γυναικών η Μαίρη Παππά και η Γιάννα Μεριάνου νίκησαν με 2-1 σετ τις πρωτοεμφανιζόμενες Κέλλυ Γιαννάκη και Βίβιαν Αραβανή.

Στον τελικό του OPEN γυναικών η Σοφία Ιωακειμίδου και η Αλεξάνδρα Κορού πήραν την ρεβάνς από την ήττα τους στο Christmas Festival tournament και μετά από σπουδαία εμφάνιση νίκησαν με 2-1 σετ τις πολλά υποσχόμενες αθλήτριες Εριν και Λορίν Κλάνσυ.

Στον τελικό του OPEN ανδρών οι Ταρκ Κουήν και Κάλεμπ Σμιθ νίκησαν με 2-1 σετ τους Γιάννη Ξενάκη και Κώστα Αδάμ στο καλύτερο τους αγωνιστικά τουρνουά.

Στον τελικό του amateur Μεικτού ο επανεμφανιζόμενος από το τραυματισμό του Κωνσταντίνος Μανιουδάκης και η συμπαίκτρια του Νατάσσα Καστορίνη νίκησαν με 2-0 σετ τον Μιχάλη Μιλίγγο και Μαίρη Παππά.

Στον τελικό του OPEN μεικτού μετά από εξαιρετική σε ολόκληρο το τουρνουά εμφάνιση ο Αγγελος Μπόσκος και η Ακριβή Σούνδια νίκησαν με 2-0 σετ τον Γιάννη και την Νάντια Ζαμπιάκη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ