1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-12-2013 15:31

Καντιώτης και Τσινός νικητές στο Christmas Festival Beach Volley 2013

Με ήλιο, άπνοια, χαρούμενη και εορταστική διάθεση και την συμμετοχή 38 ομάδων, ολοκληρώθηκε το Christmas Festival Beach Volley tournament 2013 που διοργάνωσαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, οι πρωταθλητές Ελλάδας Beach Volley  Μιχάλης Τριανταφυλλίδης και Παύλος Μπελιγράτηςτο Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στον πολυχώρο άθλησης και ψυχαγωγίας ANIMA CLUB.


Το τουρνουά είχε τα εξής ιδιαίτερα χαρακτηριστικά

  • Τις ιδανικές καιρικές συνθήκες με ήλιο, άπνοια και με πολύ χαρούμενη και εορταστική διάθεση από τους αθλητές και τις αθλήτριες.
  • Την διπλή νίκη της Κατερίνας Καπόλου σε γυναίκες και μεικτό στην κατηγορία open, διασκεδάζοντας έτσι τον σοβαρό τραυματισμό της στην αντίστοιχη περσινή διοργάνωση.
  • Τους Rookie νικητές Κώστα Κατσικολιά και Παναγιώτη Τσιάλα στο Amateur ανδρών, τον Στηβ Κλάνσυ στο amateur μεικτό (με συμπαίκτρια την κόρη του Εριν) και την Νάνσυ Αλιάζ στο beginners μεικτό (με συμπαίκτη τον Ταρκ Κουήν)
  • Την επίσης για πρώτη φορά διπλή παρουσία σε τελικό του Δημήτρη Βασιλακόπουλου στο amateur ανδρών με συμπαίκτη τον Ανδρέα Νικολάρος και στο amateur μεικτό με συμπαίκτρια την Αννα  Φραδέλλου.
  • Την συμμετοχή στους τελικούς και των 3 κατηγοριών του μεικτού των αθλητών και αθλητριών από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
  • Tην δημιουργία τριών αγωνιστικών επιπέδων στις κατηγορίες γυναικών και μεικτού, έτσι ώστε να γίνουν αρκετοί αμφίρροποι και ανταγωνιστικοί αγώνες.
 

Τα αποτελέσματα του τουρνουά του Σαββάτου έχουν ως εξής

Στον τελικό του open ανδρών οι Γιώργος Καντιώτης και Βαγγέλης Τσινός νίκησαν τους Χρήστο Γιαρλέλη και Μιχάλη Σαριδάκη με 2-0 σετ και κατέκτησαν το τουρνουά.

Στον τελικό του amateur ανδρών σε ένα συναρπαστικό και αμφίρροπο αγώνα οι Κώστας Κατσικολιάς και Παναγιώτης Τσιάλας νίκησαν με 2-1 σετ τους Δημήτρη Βασιλακόπουλο και Ανδρέα Νικολάρο.

Στον τελικό του open γυναικών η Σοφία Πάικου και η Κατερίνα Καπόλου νίκησαν με 2-0 τις Εριν και Λορίν Κλάνσυ

Στον τελικό του amateur γυναικών η Βασιλική Κούβαρη και η Λυδία Βλαβιανού νίκησαν με 2-0 σετ τις Στέλλα Κωλέττη και Γιάννα Μεριανού

Στον τελικό του amateur 2 γυναικών οι Ελλη Μαλιωτάκη και Αννα Φραδέλλου νίκησαν με 2-0 σετ τις Νατάσσα Καστορίνη και Βάσια Σαβοριανάκη


Τα αποτελέσματα του τουρνουά της Κυριακής έχουν ως εξής

Στον τελικό του open μεικτού η Κατερίνα Καπόλου και ο Στέφανος Χαλεπάκης νίκησαν με 2-0 σετ (21-18, 21-18) την Λορίν Κλάνσυ και τον Νόε Κίμπλ σε ένα αγωνιστικού επιπέδου τελικό.

Στον τελικό του amateur μεικτού ο Στηβ Κλάνσυ με συμπαίκτρια την κόρη του Εριν Κλάνσυ νίκησαν με 2-0 σετ (21-18, 23-21) τους Δημήτρη Βασιλακόπουλο και Αννα Φραδέλλου

Στον τελικό του beginners μεικτού η Νάνσυ Αλιάνζ και ο Ταρκ Κουήν νίκησαν με 2-1 σετ την Ελεάννα Απειρανθίτη και Φίλιππο Παρλιάρο

Οι νικητές του τουρνουά OPEN ανδρών και OPEN γυναικών θα συμμετάσχουν απευθείας στο τελικό ταμπλό του Χριστουγεννιάτικου τουρνουά που θα γίνει στις 27, 28 και 29 Δεκεμβρίου στην Αίγινα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ