1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-09-2013 12:21

Έκλεισαν...3ετία στα «φεστιβάλ» του μπιτς βόλεϊ

Τρία χρόνια συνεχούς λειτουργίας των festival beach volley tournament έκλεισαν χθες, Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013, με την ολοκλήρωση του 11ου  κατά σειρά τουρνουά.

Τα FESTIVAL beach volley tournaments, που ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2010, διοργανώνονται με συνέπεια και επιτυχία από τους πρωταθλητές Ελλάδας Μιχάλη Τριανταφυλλίδη και Παύλο Μπελιγράτη στον αθλητικό πολυχώρο ΑΝΙΜΑ club στην Σαρωνίδα και έχουν συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού μπητς βόλει στην Ελλάδα.

 
Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του τουρνουά ήταν τα εξής:

·      H παρουσία και διάκριση των Εύα Κουρέλλου, Ελένης Οικονόμου, Μιχάλη Σταθάτου, Παντελή Μαρτίνου οι οποίοι είχαν αγωνιστεί και στο 1st festival beach volley tournament τον Σεπτέμβριο του 2010.

·      Ο ωραίος τελικός των γυναικών και η ανατροπή του σκορ και στα 2 σετ από τις Γεντή/Κοντοκώστα απέναντι στις Αμερικανίδες Χολμς/Μιντάζ

·      Η πρώτη νίκη του Μανώλη Σιλιγνάκη σε τουρνουά festival.

·      Συνολικά στα 11 τουρνουά της σειράς των festival beach volley tournaments έχουν συμμετάσχει περισσότεροι από 1000 αθλητές και αθλήτριες

 

Στον τελικό των γυναικών οι Κωνσταντίνα Γεντή και Δέσποινα Κοντοκώστα νίκησαν με 2-0 σετ (15-13, 17-15) τις Εριν Μιντάζ και Λορίν Χολμς.


Στον τελικό του μεικτού οι Ευα Κουρέλλου και Μανώλης Σιλιγνάκης νίκησαν όπως και στον αγώνα του ομίλου τους Ελένη Οικονόμου και  Μιχάλη Σταθάτο με 2-0 σετ (17-15, 15-9).


Στον τελικό των αντρών οι Φίλιππος Κολόκας και Ικαρος Μπαρμπετσέας νίκησαν τους Χρήστο Παπανδρόπουλο και Παντελή Μαρτίνο με 2-0 σετ (15-9, 15-8)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ