1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-09-2013 15:19

Village μπιτς βόλεϊ στο Ρέντη

Το 1o Πρωτάθλημα Village Beach Volley είναι γεγονός. Η Beach Volley Academy (BVA) ξεκινάει το 1ο τουρνουά που θα ολοκληρωθεί σε 2 Σαββατοκύριακα (28-29/9 και 5-6/10) στο καλύτερο γήπεδο της Αθήνας στο Village Park στο Ρέντη με πρωινά και βραδυνά παιχνίδια.
Η πρωτοτυπία της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί σε τρεις κατηγορίες (ανδρών-γυναικών-μικτό) είναι πως οι ομάδες θα ειδοποιούνται για την ημέρα και ώρα που θα αγωνίζονται στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα για να προσέλθουν στο γήπεδο.

Κόστος συμμετοχής 10 ευρώ ανά άτομο για συμμετοχή σε μια κατηγορία και 15 ευρώ για συμμετοχή σε δύο.Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 27/9 το μεσημέρι στις 14.00 ,για να υπάρξει ικανό διάστημα καταρτισμού προγράμματος.Οι δηλώσεις θα γίνονται δεκτές με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και τηλεφωνικά στο 6942932429.

Οι νικήτριες ομάδες θα μοιραστούν δώρα των χορηγών της διοργάνωσης (Wilson,Cryosauna,De Light,Coffee and things,Παραδοσιακό της Λάρισας).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ