1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-09-2013 21:45

«Μην γίνουμε ασανσέρ»

Ο προπονητής της ΑΕΚ Γιώργος Κλαρούδας μίλησε στο volleynews.gr λίγο μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος για τους πρωταρχικούς στόχους της ομάδας την νέα χρονιά αλλά και την καθιέρωση στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας.

Η ΑΕΚ ετοιμάζει τις βαλίτσες της για το ταξίδι στην μεγάλη κατηγορία και ο Γιώργος Κλαρούδας στο πλαίσιο της κλήρωσης του πρωταθλήματος αναφέρθηκε στους στόχους της «Ένωσης» την νέα χρονιά αλλά και στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα ώστε να καθιερωθεί στην κατηγορία.

«Είμαστε νεοφώτιστη ομάδα, το ρόστερ φτιάχτηκε την τελευταία στιγμή. Καταφέραμε να φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Στόχος μας είναι να μην γίνουμε ασανσέρ στις κατηγορίες, να καθιερωθούμε στην Α1».

Για την σημερινή κλήρωση δήλωσε:« Η κλήρωση έχει τα αρνητικά και τα θετικά της. Έχουμε μείνει πίσω στην προετοιμασία και με την κλήρωση βοηθιόμαστε ώστε να προετοιμαστούμε καλύτερα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ