1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-08-2013 13:18

Ξεκινούν οι... αφίξεις στον Παμβοχαϊκό

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας του Παμβοχαϊκού, εν όψει της νέας σεζόν και μες το Σαββατοκύριακο,αναμένονται στην Ελλάδα οι τρεις ξένοι αθλητές του συλλόγου.

Η αρχή γίνεται το μεσημέρι του Σαββάτου (17/8) με την άφιξη του Μαριάνο Τζουτσινιάνο. Ο Αργεντινός διεθνής ακραίος θα «πατήσει» στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στη 13:15 και από εκεί συνοδεία του γενικού διευθυντή του συλλόγου, Βασίλη Καλλιμάνη θα μεταβεί στο Βραχάτι.


Την Κυριακή (18/8) είναι προγραμματισμένη η άφιξη των Μαρκ Ντουσάρμ και Τζάρεντ Κράουζε. Η πτήση του Αμερικανού διαγώνιου, ο οποίος επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στον Παμβοχαϊκό είναι προγραμματισμένη για 09:30, ενώ μια ώρα αργότερα (10:30) θα αφιχθεί ο Καναδός πασαδόρος.

Η προετοιμασία του Παμβοχαϊκού ξεκινά την Δευτέρα 19/8 στις εγκαταστάσεις του SPORT CAMP στο Λουτράκι Κορινθίας υπό την επίβλεψη του Νίκου Ζαλμά. Αναλυτική ενημέρωση για την έναρξη της προετοιμασίας θα γίνει μέσα από την ιστοσελίδα μας την Παρασκευή (16/8).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ