1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-04-2024 01:03

Oρφανός- Αρμενάκης: « Καλή η έκτη θέση ενώ κάποιες λεπτομέρειες μας στέρησαν την πέμπτη»

 Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης, Γιάννης Ορφανός, υποστήριξε οτι ειναι επιτυχία η έκτη θέση που πήρε τελικά η ομάδα του ενω καποιες λεπτομέρειες  στέρησαν την πέμπτη που άξιζαν επίσης οι παίκτες του:

 « Είμαστε πολύ χαρούμενοι, μπήκαμε στις θέσεις 5-7 και στα τέσσερα παιχνίδια είχαμε τρεις συνεχόμενες νίκες. Αυτό μας ευχαριστεί γιατί κλείνουμε τη χρονιά μας και πετυχαίνουμε τους στόχους μας, αυτόν τον στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή, αυτό καταφέραμε να πάρουμε την 6η θέση. Δυστυχώς στις λεπτομέρειες δεν πήγαμε ενα βήμα παραπάνω που θέλαμε την 5η θέση, ήμασταν πολύ κοντά, δεν ήρθε παρόλα αυτά πετύχαμε τους στόχους μας.

Όπως είπα και πριν κλείνει πολύ καλά η χρονιά γιατί η ομάδα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έδειξε τρομερό χαρακτήρα και έπαιξε καταπληκτικό βόλεϊ και γι' αυτό ήρθαν και τρεις συνεχόμενες νίκες. Ενώ κριθηκαν όλα και οι δύο προπονητές βάλαμε να παίξουν όλοι οι αθλητές σήμερα έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και βοήθησε σ" αυτό ο Τόλης Αρμενάκης».

Ο κεντρικός του Πήγασου Πολίχνης Τόλης Αρμενάκης δήλωσε: « Απο δικά μας λάθη πιστεύω ότι χάσαμε το 1ο σετ, θα μπορούσε δηλαδή αυτό που χρειαζόμασταν να το είχαμε κάνει κατευθείαν στα δύο πρώτα σετ, χρειάστηκε άλλο ένα τρίτο μετά πήραν την ευκαιρία και από τις δύο ομάδες παιδιά που δεν είχαν τόσο μεγάλη συμμετοχή στο πρωτάθλημα να παίξουνε κι αυτά, εγώ αναγκαστικά έμεινα μέσα γιατί είχαμε κάποιους τραυματισμούς και έπρεπε να παίξω όλο το παιχνίδι.

Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να πάρουμε την 6η θέση μας μένει μια πικρία είναι η αλήθεια γιατί στο προηγούμενο παιχνίδι ενώ είχαμε καλή απόδοση είχαμε ένα σημαντικό προβάδισμα στο 3ο σετ με την Κηφισιά στο 19-16 και το απωλεσαμε, χάσαμε και το σετ 26-24 μαζί και το όνειρο της 5ης θέσης και της Ευρώπης.

Ήμασταν πολύ κοντά να κάνουμε σοβαρή ανατροπή, δεν τα καταφέραμε πιστεύω ότι η ομάδα πρέπει να είναι χαρούμενη από τη θέση που κατέλαβε που είναι μια θέση παραπάνω από την περσινή. Αν κοιτάξουμε την κατάταξη που τελείωσε πέρυσι η ομάδα με τη φετινή τότε ναι είναι θετικός ο απολογισμός. Κατ' άλλα οι τέσσερις νίκες σε δεκαέξι παιχνίδια στην κανονική περίοδο νομίζω είναι απογοητευτική συγκομιδή.

Έστω και έτσι ήμασταν μέσα στους στόχους και καταφέραμε να πάρουμε την 6η θέση. Συγχαρητήρια και ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε σήμερα, οικογένειες, παιδιά ωραία ατμόσφαιρα, μακάρι να συνεχίσει έτσι η Ορεστιάδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ