1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-03-2024 21:16

Μιλενκόσκι: «Δεν βρήκαμε λύση στο σερβίς του Παναθηναϊκού που είναι η καλύτερη ομάδα»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ , Γιόσκο Μιλενκόσκι, χαρακτήρισε τους «πράσινους» την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, ενώ υποστήριξε ότι ο νικητής κρίθηκε στις λεπτομέρειες:

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο που ήρθε εδώ σήμερα, που δείχνει ότι αγαπάει την ομάδα και εμείς τους λατρεύουμε. Στο πρώτο σετ μας πίεσαν πολύ στο σερβίς, δεν βρήκαμε καμία λύση. Ήταν ένας από τους λόγους που χάσαμε το πρώτο σετ.

Από εκεί και πέρα αρχίσαμε να προσπαθούμε, να παλεύουμε, αλλά δεν ήταν ικανό. Παίζαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Δεν ξέρω τι να πω. Αξίζαμε το κάτι παραπάνω πιστεύω, μετά την εικόνα που δείξαμε στην Αθήνα. Θέλαμε να πάμε στους τελικούς, έχουμε ποιότητα, αλλά κάποιες λεπτομέρειες, όπως αυτές στο πρώτο σετ έκριναν το ματς.

Συνεχίζουμε. Πρέπει να παλέψουμε. Υπάρχει απογοήτευση. Πρέπει να πούμε και συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, παίζει καλό βόλεϊ. Ακολουθούν δύο σημαντικά τρόπαια. Πρέπει να ηρεμήσουμε. Έχουμε ένα τρόπαιο ήδη, αλλά δεν είναι ποτέ αρκετό για τον ΠΑΟΚ, ούτε για εμένα».

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ Μάρκος Γαλιώτος δήλωσε: «Δεν κρατήσαμε τη ψυχραιμία μας και ίσως μας αποσυντόνισε λίγο ο τραυματισμός του Πρωτοψάλτη, στον οποίο εύχομαι να επιστρέψει γρήγορα και να είναι υγιής. Χαλαρώσαμε και κάναμε πολλά λάθη και στο τέταρτο σετ ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να συγκεντρωθούμε για το Λιγκ Καπ και το Κύπελλο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ