1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-03-2024 17:34

Κρίστιαν Τσιτιγκόϊ: «Επιτέλους ο Άθλος έπαιξε μετά από 7 μήνες όπως έπρεπε»

Ο προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Κριστιάν Τσιτιγκόϊ είπε:

«Ό Άθλος μετά από 7 μήνες έδειξε επιτέλους αυτό που έπρεπε! Παίζαμε πάντα καλά, το πρόβλημα όμως ήμασταν εμείς! Στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος κάποιες ομάδες με υψηλότερο μπάτζετ μας πίεζαν με αποτέλεσμα να κάνουμε λάθη. Αλλά στο υπόλοιπο πρωτάθλημα “αυτοκτονήσαμε”. Σήμερα αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν η σταθερότητα της ομάδας, που σήμερα ήταν «ομάδα» με όλη τη σημασία της λέξης. Αν και δεν ξεκινήσαμε καλά, οι παίκτες έπαιξαν ενωμένοι, έφτασαν τους αντιπάλους τους, μετά είχαμε πάλι κάποιες κακές στιγμές, αλλά τελικά οι παίκτες κατάφεραν μαζί να τις ξεπεράσουν και να φτάσουν στη νίκη».

Ο ακραίος του Άθλου Ορεστιάδας Ζακ Χάτσεσον είπε: «Σήμερα ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί ήμασταν στο -3 από την Κηφισιά και ξέραμε πως έπρεπε να κερδίσουμε με 3-0 ή 3-1 σετ για να τη φτάσουμε και να διεκδικήσουμε την 5η θέση. Για μας η 5η θέση είναι πολύ σημαντική, γιατί δίνει το εισιτήριο συμμετοχής στο Challenge Cup της επόμενης σεζόν, που είναι και ο μεγάλος στόχος μας φέτος. Στον σημερινό αγώνα καταφέραμε να πιέσουμε τους αντιπάλους μας από τη γραμμή του σερβίς, με αποτέλεσμα να δουλέψει πολύ καλά το μπλοκ μας, τόσο σε “σπασίματα” της μπάλας όσο και σε άμεσους πόντους, για να φτάσουμε έτσι στη νίκη με 3-0 σετ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ