1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-03-2024 00:40

Τσιντιγκόϊ - Χάτσεσον: «Κάνουμε καλά παιχνίδια και στο τέλος χάνουμε »

O προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Κριστάν Τσιντιγκόι δήλωσε για την ήττα απο την Κηφισιά:

 «Η ιστορία της ζωής μας. Πάντα κάνουμε καλά παιχνίδια, αλλά τις περισσότερες φορές χάνουμε στις λεπτομέρειες, στο τέλος. Θα γίνουν μεγάλες μάχες για την 5η θέση μεταξύ των τριών ομάδων. Θα χρειαστεί καλή πνευματική και σωματική προετοιμασία. Φέραμε καλούς παίκτες τον Δεκέμβρη τόσο ποιοτικά, όσο και σε χαρακτήρες. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε μεγάλο βάθος πάγκου. Συνεχίζουμε όμως με τον ίδιο ρυθμό ευελπιστώντας για το καλύτερο πλασάρισμα στο τέλος της σεζόν».

  Ο ακραίος του Άθλου Ορεστιάδας Ζακ Χάτσεσον δήλωσε: «Σε γενικές γραμμές η ομάδα μας πάλεψε πάρα πολύ καλά. Κάναμε αρκετά λάθη ειδικά στα τελειώματα των σετ, αλλά και γενικότερα. Κάναμε όμως και καλά πράγματα όλοι μαζί ως ομάδα. Ήμασταν ενωμένοι και ανυπομονώ για τα πλέι οφ, όπου θα γίνουν σημαντικές μάχες.

Πρέπει να κάναμε πολλά λάθη από το σερβίς και στο πρώτο σετ αυτά μας κόστισαν. Χάσαμε λόγω κάποιων λαθών καθώς θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί αλλιώς η κατάσταση, αν παίρναμε το πρώτο σετ και ίσως να κερδίζαμε με 3-1...».

Media

br>

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ