1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-03-2024 00:03

Μιλένκοσκι - Φαν Χάρντερεν: «Θέλαμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις»

O προπονητής του ΠΑΟΚ Γιόσκο Μιλενκόσκι είπε:
«Ως προς το αποτέλεσμα, το παιχνίδι δεν ήταν σημαντικό για εμάς, καθώς δεν μας νοιάζει ποιον αντίπαλο θα αντιμετωπίσουμε στα ημιτελικά των πλέι-οφ του πρωταθλήματος. Για εμάς πολύ σημαντικό ήταν να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να δείξουμε την βελτίωση μας. Το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα καλό τεστ ενόψει του επόμενου παιχνιδιού, το οποίο είναι ο προημιτελικός κυπέλλου απέναντι στον Άθλο. Σήμερα παίξαμε ένα καλό παιχνίδι, ειδικά στα πρώτα δύο παιχνίδια. Δεν δώσαμε την δυνατότητα στον αντίπαλο να παίξει το παιχνίδι του, έχοντας σοβαρή προσέγγιση στο παιχνίδι, και αυτό μας έφερε το θετικό αποτέλεσμα».

Ο Μάρτεν Φαν Χάρντερεν του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Ξέραμε ότι η τελική θέση μας στην κανονική διάρκεια δεν ήταν εντελώς στο χέρι μας, αλλά δεν το σκεφτόμασταν καθόλου, εμείς θέλαμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να είμαστε συγκεντρωμένοι απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Ο Φοίνικας Σύρου είναι μία καλή ομάδα, ίσως τη φετινή περίοδο είναι λίγο άτυχη, αλλά στην έδρα τους μπορούν να παίξουν καλά. Θέλαμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, γι' αυτό ξεκινήσαμε δυναμικά από την αρχή. Έρχεται μία γεμάτη περίοδος με αγώνες σε κύπελλο, Λιγκ Καπ αλλά και πλέι-οφ πρωταθλήματος. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι και θα είναι ένα διαφορετικό επίπεδο βόλεϊ».

Media



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ