1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-03-2024 00:00

Γιάννης Ορφανός: «Δεν παρουσιαστήκαμε στο γήπεδο»

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Γιάννης Ορφανός δήλωσε:

«Σήμερα σε καμία περίπτωση δεν αξίζαμε τη νίκη, η Καλαμάτα έδειξε ότι ήθελε το παιχνίδι πολύ περισσότερο από εμάς, το έδειξε από τον πρώτο πόντο μέχρι τον τελευταίο. Να πω συγχαρητήρια στην Καλαμάτα να της ευχηθώ καλή συνέχεια στην πορεία που έχει και μακάρι να παραμείνει και στην κατηγορία. Όσον αφορά εμάς, δυστυχώς δεν παρουσιαστήκαμε στο γήπεδο, δικαιολογίες μπορούμε να βρούμε, σίγουρα μια είναι αυτή ότι έχουμε φύγει απ' την Τρίτη από την Θεσσαλονίκη, πολλές μέρες εκτός, πολλές μετακινήσεις και νομίζω ότι αυτό μας επηρέασε, έχουμε και κάπως ηλικιακά μεγαλύτερους αθλητές βέβαια σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι είναι αυτό αλλά νομίζω όλη η εικόνα της ομάδας δεν ήταν καθόλου καλή. Ο στόχος ήταν να ήμαστε στο 5-7, πετύχαμε αυτόν το στόχο βέβαια δεν το καταφέραμε μέσα από δικά μας χέρια αλλά μέσα από τα αποτελέσματα των άλλων παιχνιδιών, επίσης δεν καταφέραμε να πάρουμε και το πλασάρισμα που θέλαμε για τα δύσκολα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε για την Ευρώπη. Αυτό που κρατάμε είναι ότι έχουμε παίξει κατά διαστήματα πολύ καλό βόλεϊ μέσα στη χρονιά, ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό ακόμα καλύτερα παιχνίδια και να πάμε τώρα στα ματς χωρίς άγχος, δεν υπάρχει κάποιος λόγος να έχουμε άγχος θα παίξουμε ελεύθερα και θα διεκδικήσουμε την 5η θέση».

Για το Κύπελλο με τον Μίλωνα είπε: «Παίζουμε την Τετάρτη με τον Μίλωνα, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εξίσου. Να σας πως την αλήθεια… το μυαλό μου είναι στην επόμενη Κυριακή».

Ο κεντρικός του Πήγασου Πολίχνης Θανάσης Κεσεσίδης είπε: «Τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος μέσα σε μια δύσκολη η έδρα. Η Καλαμάτα μέσα στην έδρα της είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Η ομάδα μας προετοιμάστηκε γι’ αυτό το παιχνίδι όλη την εβδομάδα και πιστεύω ότι είναι ένας αγώνας ο οποίος θα προσφέρει πολύ καλό θέαμα. Εμείς κυνηγάμε να ανεβούμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στην βαθμολογία για το τέλος, γιατί μας βοηθάει για τη συνέχεια και θα θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ