1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-02-2024 00:50

Τσιντιγκόϊ - Μπέικ: «Δεν παίξαμε ομαδικά σε ένα ματς που θέλαμε μόνο νίκη» vids

Ο προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Κριστιάν Τσιντιγκόι δήλωσε για την ήττα απο τον Πήγασο:

 «Αυτός ο αγώνας είναι η ιστορία της ζωής μας. Θα αναφερθώ σε ορισμένους παίκτες που δεν αντιλαμβάνονται το βόλεϊ όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ ή όπως ισχύει στην πραγματικότητα. Θεωρούν πως μόνοι τους μπορούν να νικήσουν έναν αγώνα. Θα έπρεπε να είναι πιο ομαδικοί και να ακολουθούν το πλάνο που ακολουθούν τις περισσότερες φορές στην προπόνηση και ορισμένες στιγμές μέσα στον αγώνα.

Πρέπει να καταλάβουν πως δεν εξαρτώνται τα πάντα από αυτούς. Η ομαδικότητα δίνει τις νίκες. Προφανώς δεν είχαμε ομαδικότητα σήμερα σε ένα ματς που θέλαμε 3 βαθμούς.

Θα έπρεπε να ήταν πιο ομαδικοί. Δεν παίξαμε ομαδικά. Για να πάρεις αποτέλεσμα πρέπει ο ένας να παίζει για τον άλλον και όλοι για την ομάδα. Αυτό είναι θέμα παιδείας και εκπαίδευσης και δε γίνεται από τη μία στιγμή στην άλλη, θέλει χρόνο και δουλειά.

Ένας ή δύο παίκτες μόνοι τους δε μπορούν να νικήσουν. Ίσως παίζουν πιο πάνω για τους εαυτούς τους και τα συμβόλαια τους. Δεν θυσιάζονται για την ομάδα. Στην αρχή ο καθένας έπαιζε μόνος του. Με το που έπαιξαν ομαδικά γυρίσαμε το ματς και ισοφαρίσαμε και όταν πάλι στο τάι μπρέικ αρχίσαμε τα ίδια ήρθε η ήττα».

Ο Ιρανός ακραίος Μπέικ του Άθλου Ορεστιάδας είπε: «Στα δύο πρώτα σετ ήμασταν ήταν σα να είμαστε κοιμισμένοι και δε μπήκαμε στον αγώνα. Μετά μπήκαμε στον αγώνα και καταφέραμε να βρούμε ρυθμό και να ισοφαρίσουμε. Αυτό συμβαίνει πολλές στο βόλεϊ. Πήραμε έναν βαθμό και θα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο για να πετύχουμε το στόχο μας».

 

 

Media

br>

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ