1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-01-2024 22:28

Χριστοφιδέλης: «Μπράβο στα παιδιά για το σθένος και την αυτοπεποίθηση τους»

Ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης τόνισε για την μεγάλο της ομάδας του:

 «Έχουμε αφήσει πίσω μας τα προβλήματα του πρώτου γύρου. Πολύ σημαντικό παιχνίδι το σημερινό γιατί ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που είναι στην ίδια κατάσταση με εμάς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη συγκέντρωση και το σθένος και αντεπεξήλθαν στις δυσκολίες που προέκυψαν την ώρα του αγώνα, όπως ο τραυματισμός του Άλβες.

Κρατήσαμε το πλάνο μας και πήραμε αυτό το θετικό αποτέλεσμα που μας δίνει βαθμολογική ανάσα αλλά και αυτοπεποίθεση για τη συνέχεια. Όταν συμβαίνει ένας τραυματισμός σκέφτεσαι τον αθλητή και μετά την ομάδα σου. Έχουμε ξεπεράσει πολλά προβλήματα και θέλω να πιστεύω πως η τύχη θα είναι με το μέρος μας. Μπράβο στα παιδιά για το σθένος.

Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς καθώς παίζουμε με την «πλάτη στον τοίχο». Παρά τις ατυχίες με τους τραυματισμούς που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του αγώνα μπορέσαμε και κρατήσαμε τη συγκέντρωσή μας. Η νίκη πέρα από τη «βαθμολογική ανάσα» μας δίνει και μεγάλη αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Όλοι οι παίκτες σήμερα ήταν συγκεντρωμένοι και υπηρέτησαν το πλάνο μας.

Είχαμε ενέργεια σε όλη τη διάρκεια, ξεπερνώντας κάθε δυσκολία.Αυτό που θέλουμε τώρα είναι οι παίκτες μας να μην έχουν κάτι σοβαρό και να είμαστε όλοι ετοιμοπόλεμοι για το παιχνίδι με τον Φοίνικα. Έχω εμπιστοσύνη στους αθλητές μου και τις δυνατότητές τους. Ατενίζουμε τη συνέχεια με αισιοδοξία».

Σχετικά άρθρα

  • Τρίποντο …ελπίδας για τετράδα η Κηφισιά (vd)
    Ο Α.Ο.Π.Κηφισιάς με όπλο το σερβίς, πρωταγωνιστές στην επίθεση τους Κάιο, Μπατατζίμ και γρήγορο βόλεϊ από τον Νικολάκη, νίκησε με 3-0 σετ την Ελπίδα Αμπελοκήπων και πανηγύρισε την 8η νίκησε 13 αγώνες πρωταθλήματος. Η ομάδα του Νίκου Ζαλμά ανέβηκε στους 25 βαθμούς και κρατήθηκε κοντά στο γκρουπ των πρωτοπόρων ελπίζοντας ακόμα σε κατάληψη της 4ης θέσης.
  • Νίκος Ζαλμάς: «Ψυχολογική τόνωση»
    Νίκη που θα τονώσει την ψυχολογία της Κηφισιάς, χαρακτήρισε το δίποντο κόντρα στην ΑΕΚ ο Νίκος Ζαλμάς.
  • Για το σερί η Κηφισιά με τη Νίκη Αιγινίου
    Η Κηφισιά από τις πρώτες πέντε αγωνιστικές έχει αναδειχτεί στην ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και θέλει να συνεχίσει το σερί της κόντρα στη μαχητική Νίκη Αιγινίου που έχει δείξει πως είναι ικανή για όλα (6η αγωνιστική, 2/12, 19.00, Διαιτητές: Μυλωνάκης, Μουλά Ειρ.).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ