1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-01-2024 22:32

Ίλιτς: «’Επαιξαν ρόλο οι απουσίες μας»

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Τσέντομιρ Ίλιτς δήλωσε για την ήττα από τον Άθλο: 

 «Σίγουρα έπαιξαν το ρόλο τους οι απουσίες, εμείς από την πλευρά μας δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θεωρώ ότι η Ορεστιάδα εκμεταλλεύτηκε όλη αυτή την κατάσταση μπήκε πολύ πιο σοβαρή στο παιχνίδι, μπήκε δυνατά στο σέρβις μας πίεσε πάρα πολύ και πήρε δίκαια τη νίκη. Εμείς μόνο στο τρίτο σετ είμασταν ανταγωνιστικοί και το κρατάω αυτό αλλά το σκορ δεν είναι ευχάριστο.

Θα πρέπει να δουλέψουμε περιμένουμε τις προσθήκες μας να ξαναβρούμε τον παλιό μας εαυτό. Τα δυο επόμενα παιχνίδια και όλα τα υπόλοιπα με όλες τος ομάδες, κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για κάθε αγώνα να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε, να πάρουμε τις νίκες μας για να επαναφέρουμε την ομάδα μας στην τροχιά που επιθυμούμε».

Ο διαγώνιος του Φοίνικα Δημήτρης Ποχάνης δήλωσε: «Σήμερα χρειαζόμασταν τους πόντους, το πιέσαμε μετά το δεύτερο σετ προσπαθήσαμε να δώσουμε το 100% Μας πίεσαν πολύ στο σερβίς, δε μας βγήκε καλά η υποδοχή και εξ ου και το αποτέλεσμα.
Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες μας για να κάνουμε προπόνηση, ήταν μια δύσκολη βδομάδα από αρρώστιες από τραυματισμούς, παρόλα αυτά όλα τα παιδιά που έκανα προπόνηση αυτή την εβδομάδα έδωσαν το 100% οπότε πραγματικά θα θέλαμε κάτι παραπάνω
Ήθελα πραγματικά να νικήσουμε, ήταν ομαδική προσπάθεια μακάρι να περνάμε έστω ένα πόντο να πήγαινε 3-2 πραγματικά θα θέλαμε κάτι παραπάνω».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ