1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-01-2024 21:07

Ανδρεόπουλος: «Πολύ ισχυρό όπλο το σερβίς μας που δύσκολα αντιμετωπίζεται»

 Αρκετά ικανοποιημένος ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε:

 «Να ξεκινήσουμε ότι με τον ΠΑΟΚ εδώ και μια δεκαετία είναι όλα ντέρμπι. Έχουμε παίξει πολλούς τελικούς, ημιτελικούς…Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα από πριν. Ο ΠΑΟΚ είναι μια σπουδαία ομάδα. Το ματς μπορεί να ήταν 3-0 αλλά είχε μεγάλη σκληράδα.

Όταν το σέρβις μας λειτουργεί είναι ένα πολύ ισχυρό όπλο που δύσκολα αντιμετωπίζεται από τον αντίπαλο. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να ανεβάσει το ύψος του στο κέντρο και αιφνιδιαστήκαμε και ήξερε ότι θα επιτεθούμε από εκεί. Οι κεντρικοί παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στο ματς. Το δυνατό σέρβις τους έβγαζε μακριά από το φιλέ οπότε ήταν πολύ πιο εύκολο να οργανώσουμε το διπλό ή το τριπλό μπλοκ»

Ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού Σταύρος Κασαμπαλής τόνισε: «Σιγουρα ήταν μια πολύτιμη νίκη και θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλους. Έχουμε πολλά ακόμα να βελτιώσουμε αλλά το σημαντικό είναι ότι παίζουμε σαν ομάδα. Παίρνουμε μεγάλα προβαδίσματα στα σετ και είναι δύσκολο να σηκώσει κεφάλι. Έπαιξε σίγουρα ρόλο και η έδρα μας και είναι πολύ καλό αποτέλεσμα. Μου αρέσει η επίθεση και μου αρέσει να δίνω έξτρα πόντους στην ομάδα μου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ