1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-01-2024 20:28

Ντάνιελ Καστελάνι: «Σημαντικό τρίποντο σε μία δύσκολη έδρα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντάνιελ Καστελάνι δήλωσε:
«Είναι σημαντικό που νικήσαμε εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ αλλά το πιο σημαντικό είναι ο τρόπος που παίξαμε. Το σερβίς δεν μας βγήκε, αλλά βρήκαμε τις λύσεις που έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη. Το μπλοκ-άμυνα είναι επίσης από τα καλά μας στοιχεία, ειδικά αν στο σερβίς είμαστε καλοί, τότε είναι δύσκολο να μας νικήσει κάποιος. Τώρα έχουμε την ΖΑΚΣΑ μπροστά μας και έχουμε άλλη μία ευκαιρία για να συνεχίσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορούμε να νικήσουμε για να μείνουμε ζωντανοί».

Ο ακραίος του Ολυμπιακού Ραφαήλ Κομεντάκης τόνισε:

«Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει κάποιες αλλαγές και στο επόμενο διάστημα θα ανέβει και άλλο. Τακτική μας είναι να πιέζουμε στο σερβίς, κάποιες φορές αυτό βγαίνει, κάποιες όχι. Προερχόμαστε από μία διακοπή και. Έχουμε ένα απαιτητικό πρόγραμμα αλλά είμαστε χαρούμενοι που πήραμε μία νίκη σε μία δύσκολη έδρα. Τ. Είναι κομβικό το παιχνίδι με την ΖΑΚΣΑ και αν καταφέρουμε να πάρουμε κάτι θα είμαστε χαρούμενοι. Ελπίζω να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να μας στηρίξει».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ