1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-01-2024 00:30

Ψάρρας: «Χάσαμε από ανώτερο αντίπαλο»

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας δήλωσε για την ήττα από τον Παναθηναϊκό

 

 «Οι διαφορές που είδαμε στο τέλος του 1ου και του 2ου σετ είναι οι διαφορές μιας ομάδας που είναι φτιαγμένη για τίτλους και μιας ομάδας που ακόμα δεν είναι φτιαγμένη για να παίρνει τίτλους. Και λέω ακόμα, γιατί σύντομα θα γίνει κι αυτό. Προσπαθούσαμε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας. Γνωρίζαμε πως θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Ηταν ακριβώς όπως το υπολόγιζα. Ο Παναθηναϊκός ήρθει προετοιμασμένος 100% και μπράβο τους, συγχαρητήρια. Δεν στεναχωριόμαστε όταν χάνουμε από αντίπαλο που είναι ανώτερος.

Έπαιξε καλύτερα από εμάς. Δε μας βγήκαν τα στοιχεία που είμαστε καλά όπως το σέρβις και η ανάπτυξη και ήρθε φυσιολογικά η ήττα. Γενικότερα ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος. Δε μπορέσαμε να αντιδράσουμε αλλά εμείς δεν είχαμε πιεστικό σέρβις και όταν είχαμε καλή υποδοχή δεν είχαμε καλή ανάπτυξη.

Αυτό το παιχνίδι εντάσσεται στην προετοιμασία αυτής της ομάδας για να γίνει μεγάλη και για να φτάσει κάποτε να διεκδικεί τίτλους. Στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στους αγώνες με τη Ναντ. Για εμάς ο αγώνας με τη Ναντ είναι πιο σημαντικός από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό».

Ο ακραίος του Μίλωνα Πέδρο Μολίνα δήλωσε: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να δούμε τα δικά μας ζητήματα και τα προβλήματα που είχαμε και να ξεχάσουμε το σημερινό παιχνίδι. Δεν βρήκαμε ρυθμό από το σερβίς μας αλλά και ο Παναθηναϊκός είχε καλή υποδοχή σήμερα».

Media

br>

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ