1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-12-2023 02:33

Ίλιτς-Ασπιώτης: «Κρατάμε την εμφάνιση του πρώτου σετ»

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Τσέντομιρ Ίλιτς τονισε :

 «Σήμερα παίξαμε με ένα διαφορετικό σχήμα, είχαμε κάποια προβλήματα με κάποιους τραυματισμούς. Εμείς θέλαμε να πιέσουμε τον ΠΑΟΚ ξέροντας ότι έρχεται από ένα δύσκολο παιχνίδι με το Μιλάνο, χρησιμοποίησα κάποιους παίκτες γιατί ο Ζε (Gomes) βασικός μας ακραίος έχει ένα μικρό τραυματισμό, παρόλα αυτά κρατάω το πρώτο σετ που φανήκαμε ανταγωνιστικοί, πιέσαμε στο σέρβις και το τρίτο σετ που κάναμε μια ανάκαμψη και μπορούσαμε να μείνουμε κοντά στο σκορ. Μετά από ένα σημείο ο ΠΑΟΚ έδειξε την αξία του και πήρε καθαρά τη νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου στους παίκτες μου για την προσπάθεια που κάνανε και συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη».

Ο διαγώνιος του Φοίνικα Σύρου Άκης Ασπιώτης δήλωσε: «Στο πρώτο σετ μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά παρά τις απουσίες μας, δείξαμε μαχητικότητα, ομαδικότητα, το παλέψαμε. Από κει και πέρα ο ΠΑΟΚ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, ένα πάρα πολύ καλό σύνολο, πιο έμπειρο και φάνηκε αυτό στα κρίσιμα σημεία. Κρατάμε την εμφάνιση του πρώτου σετ και περιμένουμε τη νέα χρόνια να ξαναμπούμε δυνατά στο πρωτάθλημα γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό αυτή τη σεζόν».

Media

br>

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ