1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-12-2023 03:14

Γιώργος Πετρέας: Από την Καλαμάτα στη Μόντσα (vid)

Ο καλαματιανός κεντρικός του Παναθηναϊκού Γιώργος Πετρέας μίλησε στην κάμερα του ESAP T.V. και αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του στην Καλαμάτα με 3-0, στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του αλλά και στους αγώνες με την ιταλική Μόντσα στη φάση των «16» του Τσάλεντζ Καπ:

 

«Είναι πολύ σημαντικό που συνεχίζουμε αήττητοι απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα έχουμε απέναντι μας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όσο προχωράμε το επίπεδο γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Ξέραμε πως η Καλαμάτα είναι θερμή έδρα με μία ενθουσιώδης και σοβαρή ομάδα ομάδα που παλεύει όλους τους αγώνες ανεξάρτητα από το όνομα του αντιπάλου. Καταφέραμε στα σημεία κλειδιά του κάθε σετ να πιέσουμε με το σερβίς μας και να πάρουμε καθαρό τρίποντο που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Καλαμάτα για τη διαμόρφωση του χώρου στο κλειστό γυμναστήριο και για την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του βόλεϊ. Ο κόσμος στην Καλαμάτα αγαπάει το βόλεϊ και χειροκροτεί όλους τους αντιπάλους. Θεωρώ πως με την επιστροφή του τραυματίας Μαουρίτσιο θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο. Εμείς ως αθλητές θέλουμε να παίζουμε αγώνες υψηλού επιπέδου. Η Μόντσα είναι μία πρόκληση για μας. Για αυτό είμαστε στον Παναθηναϊκό που διεκδικεί τίτλους για να παίζουμε τέτοιους αγώνες. Εχει φτιαχτεί δυνατό ρόστερ που όλοι οι αθλητές είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη. Είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα για να ανταποκριθούμε σε κάθε αγώνα».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ