1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-11-2023 05:44

Ψάρρας - Μολίνα: «Συντελείται η μεταμόρφωση του Μίλωνα σε μεγάλη ομάδα» (vid)

Ο προπονητής του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων Σάκης Ψάρρας δήλωσε μετά τη νίκη επί του Άθλου Ορεστιάδας με 3-0:

«Έτσι απαντούν οι ομάδες που θέλουν να γίνουν μεγάλες. Μετά την ήττα από τον Πήγασο που μας σόκαρε όλους ήρθε αυτή η εμφατική εμφάνιση που δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλη ομάδα να διανοηθεί πως μπορεί να κάνει κάτι. Σήμερα βρισκόμαστε σε ένα οριακό σημείο. Συντελείται η μεταμόρφωση της από πολύ καλή σε μεγάλη ομάδα. Όταν μία ομάδα αντιδρά κατ΄αυτόν τον τρόπο μετά από ήττα για μένα είναι ότι καλύτερο μπορούσε να συμβεί. Από τη στιγμή που αποφασίσαμε να στοχεύσουμε και στην Ευρώπη θα το διαχειριστούμε 100%.

Οι αθλητές δουλεύουν καλά. Υπάρχει οργάνωση, όλα δουλεύουν καλά σε επίπεδο αποκατάστασης και ενδυνάμωσης. Ηθελα να δω πως θα αντιδρούσε η ομάδα μετά από ήττα εκτός προγράμματος. Δεν το είχα ξαναδεί 4 χρόνια στον Μίλωνα. Η αντίδραση με άφησε κάτι παραπάνω από ικανοποιημένο. Πάμε για τη ρεβάνς στην Αυστρία. Είναι δύσκολος αγώνας απέναντι σε ομάδα που είναι καλή και έμπειρη. Εχουμε κάνει ένα βήμα με 3-0 αλλά δεν θα μείνουμε εκεί. Πάμε για νίκη και στην Αυστρία παρότι δεν θα είναι εύκολος στόχος».



Ο Πορτορικανός ακραίος του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων και MVP της 3ης αγωνιστικής Πέδρο Μολίνα είπε: «Προετοιμαστήκαμε για ένα σκληρό παιχνίδι σημέρα. Δεν είχαμε το μυαλό μας στο χαμένο ματς με τον Πήγασο. Κάναμε το καλύτερο και νικήσαμε δίκαια. Το σερβίς μας είναι ένα από τα καλά στοιχεία της ομάδας μας οπότε κάθε φορά που μπαίνουμε σε έναν αγώνα προσπαθούμε να το εκμεταλευτούμε για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αυτό κάναμε και σήμερα και τα καταφέραμε.

Είμαι ευγνώμων που είμαι μέλος σε αυτή την ομάδα και έχω αυτούς τους συμπαίκτες. Εχουμε δυνατή ομάδα και βλέπουμε μπροστά την ρεβάνς με την αυστριακή SK Ζαντρούγκα στη φάση των 32 του CEV Cup».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ