1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-11-2023 20:08

Τσάμπιονς Λιγκ: Ο Ολυμπιακός φεύγει για Πολωνία - Νίκη της Κεντζιερζίν Κόζλε στο πρωτάθλημα

Η πρώτη αντίπαλος του Ολυμπιακού Κεντζιερζίν Κόζλε σημείωσε εύκολη εκτός έδρας νίκη για το πολωνικό πρωτάθλημα το Σάββατο. Νίκησε εκτός έδρας την ουραγό της βαθμολογίας Τσζαρνί Ραντόμ 3-0 (28-26, 25-21, 25-20), έπιασε τους 14 βαθμούς, διατηρήθηκε στην 4η θέση Η αποστολή του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για την πρώτη αποστολή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και η πρώτη αντίπαλος του Κεντζιερζίν Κόζλε σημείωσε εύκολη εκτός έδρας νίκη για το πολωνικό πρωτάθλημα το Σάββατο. Νίκησε εκτός έδρας την ουραγό της βαθμολογίας Τσζαρνί Ραντόμ 3-0 (28-26, 25-21, 25-20), έπιασε τους 14 βαθμούς, διατηρήθηκε στην 4η θέση και πλησίασε την Γκντάανσκ στην 3η θέση.και πλησίασε την Γκντάανσκ στην 3η θέση.
Στη βαθμολογία μετά από 7 αγώνες προηγείται η Γιαστρζέμπσκι Βέγκιελ με 21 βαθμούς και ακολουθούν Πρόγιεκτ Βαρσάβα με 20, Γκντανσκ με 16, Κεντζιερζίν Κόζλε 14, Ρεζόβια Ρζεσζόφ 13. Συμμετέχουν 16 ομάδες.

Η ομάδα του Σαμουέλβο των Μπεντρόζ, Κάζμαρτσεκ, Γιανούζ

Η Κεντζιερζίν Κόζλε εδρεύει στην ομώνυμη πολωνική πόλη δυτικά του Κατοβίτσε. Έχει προπονητή τον Φινλανδό Τόμας Σαμουέλβο και στο ρόστερ της 5 ξένους.

Ο Τσιντιγκόι τζούνιορ

Πρόκειται για τον Ολλανδό κεντρικό Τβαν Βίλντενμπουργκ, τον Νορβηγό κεντρικό Αντρέας Τακβάμ, τον Αμερικανό κεντρικό Νταβίντ Σμιθ, τον Ρώσο κεντρικό Ντμίτρι Πατσίνσκι, τον Αμερικανό λίμπερο Έρικ Τόμας Σόι και τον 18χρονο Ρουμάνο ακραίο Κριστιάν Ντανιέλ Τσιτιγκόι γιο του προπονητή του Άθλου Ορεστιάδας Κριστιάν Τσιντιγκόι.

Από τους Πολωνούς ξεχωρίζουν ο διαγώνιος Λούκας Κάζμαρτσεκ, πασαδόρος ο Μάρτσιν Γιανούζ και οι ακραίοι ο Μπαρτόζ Μπεντρόζ, Αλεξάντερ Σλίβκα, Γιακούμπ Σιμάνσκι.

Ο αγώνας θα γίνει την Τετάρτη 22/11 στις 19:00 στο στάδιο Azoty KĘDZIERZYN-KOŹLE.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Νταβίντ Φερνταντέζ Φουέντες από την Ισπανία και ο Ρίστο Στράντσον από την Εσθονία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ