1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-11-2023 03:50

Σάκης Ψάρρας για νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Ένα ακόμα βήμα μπροστά» (vid)

 Ο Σάκης Ψάρρας είχε πολλούς λόγους για να νικήσει τον ΠΑΟΚ. Αυτούς που ήταν οι φανεροί και όλοι διαπίστωσαν όπως η ιστορική - πρώτη νίκη στη Volley League αλλά και μία αργοπορημένη απάντηση για όσους διέκοψαν τη συνεργασία μαζί στον Δικέφαλο πριν από 3 χρόνια:

«Δεν θα μπορούσε να έρθει εύκολα μία νίκη επί του ΠΑΟΚ. Κάνουμε συνέχεια βήματα μπροστά. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που όχι μόνο δεν είχαμε νικήσει αλλά δεν τον πλησιάζαμε καλά. Και ήρθε εφέτος η ώρα να πετύχουμε καθαρή νίκη μέσα στην έδρα μας με πολύ καλό βόλεϊ, με κοινό να πανηγυρίζει τη νίκη μας και αυτό είναι το πιο ωραίο και το πιο ευχάριστο για μας. Στέκομαι πως κάνουμε ένα ακόμα βήμα μπροστά. Αυτή η ομάδα έχει ακόμα να δώσει πολύ σπουδαία πράγματα στο ελληνικό βολεϊ αρκεί να είναι συμπαγής και να λειτουργεί κάτω από κανόνες.

Στην ουσία αυτή η εβδομάδα ήταν και η πρώτη που δουλέψαμε όλοι μαζί και σωστά. Θέλουμε να στήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο παιχνιδιού και να παίρνουμε βαθμούς.

Ο μεγάλος μας στόχος είναι να περάσουμε έναν ακόμα γύρο στην Ευρώπη και να φτάσουμε στους 16. Οι αυστριακοί είναι ομάδα μωσαϊκό με πολλούς ξένους, τον Έλληνα Μανδηλάρη και είναι στα μέτρα μας. Με τον ΠΑΟΚ κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας. Σήμερα ξεκίνησε για μας το πρωτάθλημα. Μετά το 3ο σετ περιορίσαμε τα λάθη μας. Στο 2ο σετ εμείς κάναμε λάθη και το χάσαμε. Ηξερα πως εμείς ελέγχαμε τον αγώνα. Ο πασαδόρος ήταν πολύ καλός, αναπτυχθήκαμε και από το κέντρο και είχαμε εύκολο σάιντάουτ».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ