1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-10-2023 18:26

Στα βαθιά με το... καλημέρα στη Volley League η Καλαμάτα 80 που φιλοξενεί τον Άθλο Ορεστιάδας

Ιστορικός αγώνας στο Δημοτικό Γυμναστήριο Καλαμάτας με την Καλαμάτα 80 να κάνει ντεμπούτο στη Volley League και μάλιστα απέναντι στον Άθλο Ορεστιάδας σε ένα από τα ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League.

Είναι ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων για την κατηγορία αλλά ο δεύτερος σε μία εβδομάδα καθώς είχαν αναμετρηθεί στην Ορεστιάδα για το Λιγκ Καπ με τους ακρίτες να νικούν δύσκολα 3-2 σετ. (Γυμναστήριο Δημοτικό Καλαμάτας, 1η αγωνιστική, 29/10, 19:00, Live Streaming ESAP T.V. You Tube, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Γεράνιος).

Και οι δύο ομάδες έχουν πρώτο στόχο την άνετη παραμονή στην κατηγορία, ενώ στα αξιοσημείωτα είναι πως θα βρεθούν αντίπαλοι τα αδέλφια Αλεξάκη. Αμφότεροι είναι κεντρικοί. Ο Αλέξανδρος αγωνίζεται στην Καλαμάτα και ο Νίκος στον Άθλο.

Το Δημοτικό Γυμανστήριο της Καλαμάτας έχει κυριολεκτικά μεταμορφωθεί και έχει γίνει πραγματικό παλατάκι για την πρώτη αναμέτρηση της Volley League στην πόλη.

Στον Α.Ο.Καλαμάτας υπάρχουν 8 νέα πρόσωπα αλλά όπως φάνηκε και στο Λιγκ Καπ επιθετικά στηρίζεται στον Οκάμπο και βασικοί είναι ακόμα Δαλακούρας Κ., Αλεξάκης, Χριστόφας, Γουέστ και Κοένεν με λίμπερο τον Ντάκουρη. Νέα πρόσωπα είναι ακόμα ο Σαλωνίτης και ο Παλαιολόγος.

«Είναι το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Πήραμε μια γεύση από το League Cup παίζοντας με τις ομάδες του Πηγάσου Πολίχνης και του Άθλου Ορεστιάδας. Καλούμαστε φέτος να παίξουμε για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό μας με μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα όπως είναι ο Άθλος. Προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι και το μυαλό μας είναι μόνο εκεί», δήλωσε ο προπονητής της Καλαμάτας 80 Παναγιώτης Ντάκουρης, ενώ σε σύγκριση με την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Λιγκ Καπ πριν μία εβδομάδα είπε: ««Είναι δυο τελείως διαφορετικά παιχνίδια, στο τελείως διαφορετικοί στόχοι χωρίς να θελουμε να υποτιμήσουμε τον θεσμό του League Cup. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο είναι μέσα στην έδρα μας και σίγουρα θα δείξουμε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Προσπαθούμε όλη τη βδομάδα να διαγράψουμε τα δυο παιχνίδια του League Cup, ήταν δυο άσχημα παιχνίδια για εμάς και μπροστά μας έχουμε ένα πολύ κομβικό αγώνα».

Ο τεχνικός της Καλαμάτας 80 έκανε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξουν την προσπάθεια: «Ο κόσμος της Καλαματας λαχταρά να δει την ομάδα, είναι ουσιαστικά η πρώτη εμφάνιση μας. Καλούμε τον κόσμο να μας βοηθήσει, χρειαζόμαστε τη βοήθεια του και πιστεύουμε ότι, όπως και πέρσι, έτσι θα την έχουμε και φέτος». Ο Άθλος Ορεστιάδας έχοντας την περσινή εμπειρία στην κατηγορία και με δεδομένη την ενίσχυση του θέλει να επιβληθεί των ομάδων με τις οποίες έχει ίδιους στόχους και αυτό το ματς είναι ένα από αυτά. Στηρίζεται στην τετράδα των πολύ καλών ξένων αποτελούμενη από τους Ρενάν, Μπέικ, Σόρα και Ρίστιτς. Ο κεντρικός του Άθλου Ορεστιάδας Εντουάρντο Ράμος είπε: «Αρχίζει το πρωτάθλημα και θέλουμε να μπούμε “με το δεξί” στη νέα σεζόν της Volleyleague. Παίζουμε εκτός έδρας με έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο, που όπως είδαμε και στο μεταξύ μας παιχνίδι στο League Cup “N. Σαμαράς» μάχεται σε όλο το παιχνίδι για το καλύτερο και δεν τα παρατά. Επειδή συνήθως οι πρεμιέρες κρύβουν… παγίδες, εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην τακτική μας και να μπούμε από την αρχή δυνατά στο ματς, να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας, ώστε να φύγουμε από την Καλαμάτα με ένα θετικό αποτέλεσμα και να ανέβουμε ακόμη περισσότερο ψυχολογικά για τη δύσκολη συνέχεια».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ