1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-10-2023 23:01

Ορφανός - Κεσεσίδης: «Θέλουμε να περάσουμε πρώτοι στο όμιλο»

Τα συνεχόμενα τάι μπρέικ στα φιλικά προετοιμασίας αλλά και στους δύο πρώτους αγώνες του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς αποδεικνύουν πως το νέο πρωτάθλημα της Volley League που αρχίζει σε μία εβδομάδα θα είναι αμφίρροπο και συναρπάστικό δήλωσε ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Γιάννης Ορφανός. Τόνισε πως μετά το 3-2 σετ επί της Καλαμάτας η ομάδα του προκρίθηκε στα προημιτελικά και στον αγώνα με τον Άθλο την Κυριακή (22/10, 18:00) θα διεκδικήσει την πρώτη θέση.
«Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, στην Καλαμάτα γιατί έπαιξε εχθές και σήμερα πέντε σετ και ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστική, αυτό δείχνει και την ποιότητα του φετινού πρωταθλήματος και πόσο δύσκολα θα είναι όλα τα ματς για τη σεζόν. Όσο αφορά το σημερινό, ήταν το πρώτο επίσημο εγχώριο ματς για εμάς, δυστυχώς είχαμε μια απουσία αυτή του Τόλη Αρμενάκη, είχε μια μικρή ενόχληση στις προπονήσεις και σήμερα δεν τον είχαμε, παρόλα αυτά ο Κεσεσίδης έπαιξε πολύ καλά. Αυτό που κρατάμε είναι ότι έχουμε κάποια κενά διαστήματα, αυτό ειναι λογικό γιατί δεν έχουμε μπει ακόμα σε αγωνιστικο ρυθμο εκατό τοις εκατό, οπότε η ομάδα μας έκανε κάποια κενά, αυτό μας στοίχησε ειδικά στο τέταρτο σετ που ενώ προγηθηκαμε και ήμασταν πολύ μπροστά το χάσαμε. Αυτά τα λάθη πρέπει να τα διορθώσουμε, να τα δουλέψουμε, δεν έχουμε πολύ χρόνο. Αύριο έχουμε πάλι ένα δύσκολο ματς με τον Άθλο Ορεστιάδας. Θέλουμε να περάσουμε πρώτοι, σήμερα κανένα ένα βήμα περάσαμε στην επόμενη φάση του λιγκ καπ, αυτός ήταν ο αρχικός στόχος, τώρα πάμε για το επόμενο βήμα γιατί όχι να περάσουμε και πρώτοι στον όμιλο. Τα παιδιά είναι μαχητές, έχουν τεράστια εμπειρία, χρειάστηκε σήμερα στο πέμπτο σετ να μπει ο Κώστας Καπετανίδης ο οποίος έδωσε λύση στην ομάδα και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί παιδιά που έρχονται από τον πάγκο δίνουν λύση στον προπονητή και είναι πολύ βασικό αυτό»


Ο κεντρικός του Πήγασου Πολίχνης Θανάσης Κεσεσίδης: « Ήταν ένα απαιτητικό παιχνίδι, λόγω δικής μας απόδοσης ανέβηκε και η απόδοση της Καλαμάτας. Τελικά ήρθε η νίκη, αυτό που θέλαμε, ασχέτως του αποτελέσματος και είμαστε χαρούμενοι γι αυτό. Υπήρχαν σκαμπανεβάσματα, είναι νωρίς ακόμα, την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει το πρωτάθλημα. Αυτοί οι αγώνες για εμάς είναι το πρώτο δυνατό τέστ και ευχόμαστε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα όσο το δυνατό πιο έτοιμοι. Αύριο θα είναι ένα πολύ καλό ματς, ελπίζω να έρθει ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο, το κλίμα θα είναι δυνατό που θα θυμίζει σκληρό ματς πρωταθλήματος».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ