1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-10-2023 01:05

Ντάκουρης - Δαλακούρας: Μας μένει πίκρα στην πρεμιέρες, θα τα δώσουμε όλα με τον Πήγασο (vid)

Ο προπονητής του Α.Ο.Καλαμάτα 80 Παναγιώτης Ντάκουρης παραδέχτηκε πως η ομάδα του είχε το άγχος του πρωτάρη αλλά περιμένει να παίξει ακόμα καλύτερα στη συνέχεια και ειδικά στον αγώνα με τον Πήγασο αύριο Σάββατο.

«Κάναμε την παρθενική εμφάνιση στη Βόλεϊ Λιγκ. Μπορεί να μην ήταν πρωτάθλημα αλλά για μας ήταν σαν να παίζουμε την πρώτη αγωνιστική. Μπήκαμε μουδιασμένα στα δύο πρώτα σετ. Ημασταν κακοί στο μπλοκ άμυνα και στο σερβίς. Ισορροπήσαμε από το 3ο σετ, βελτιωθήκαμε στους τομείς που υστερούσαμε και πιέζοντας περισσότερο την Ορεστιάδα ισοφαρίσαμε. Δυστυχώς όμως μετά την ισοφάριση σταμάτησε εκεί η όλη προσπάθεια μας. Περισσότερο αδρανήσαμε παρά κάτι άλλο. Αύριο είναι άλλη μέρα. Είναι ένα άλλο παιχνίδι με τον  Πήγασο. Και ο Πήγασος και η Ορεστιάδα έχουν εμπειρία από την κατηγορία και αυτό τους βοηθάει να έχουν πιο γρήγορες αντιδράσεις. Ακόμα και αύριο μπορεί και περιμένω να φανούμε καλύτεροι. Θυμίζω πως πριν μία εβδομάδα στο τουρνουά που δώσαμε στο Σήμαντρο του Αιγίου παίξαμε και εκεί δύο αγώνες στο τάι μπρέικ και δείξαμε πως έχουμε και δυνάμεις και αντοχές για να διεκδικήσουμε τους στόχους μας».

Ο εβρίτης ακραίος της Καλαμάτας 80 Κώστας Δαλακούρας είπε: «Μπήκαμε νωθρά στα δύο πρώτα σετ. Μετά καταφέραμε γυρίσαμε την απόδοση μας, παίξαμε καλύτερα, οδηγήσαμε τον αγώνα στο τάι μπρέικ όπου όλα κρίθηκαν στη λεπτομέρεια. Δυστυχώς ορισμένα λάθη μας κόστισαν και μείναμε πίσω στο 5ο σετ. Θα ξεκουραστούμε λίγο και θα πάμε για τη νίκη με τον Πήγασο».

Media



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ