1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-09-2023 20:39

Σε τουρνουά στη Ρουμανία τα «αποκαλυπτήρια» του Άθλου Ορεστιάδας

Στο Μπρασόφ της Ρουμανίας βρίσκεται η αποστολή του Άθλου Ορεστιάδας, καθώς στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει της Volleyleague, θα δώσει τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο φιλικό τουρνουά «Corona Cup».

Σε αυτό το τουρνουά από 28-30 Σεπτεμβρίου συμμετέχουν η γηπεδούχος Corona Brasov και οι επίσης ρουμανικές SCM Zalau και CSM Constanta.

  Στο παρθενικό φιλικό της νέας σεζόν η ομάδα του Ρουμάνου τεχνικού μας, Κριστιάν Τσιτιγκόϊ θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη 28/9 στην πρεμιέρα των αγώνων του «Sala Sporturilur D.P. Colibasi» στις 19.30 τη Ζαλάου.

Ακολουθεί το μεσημέρι της Παρασκευής 29/9 η αναμέτρηση με την Κονστάντα και η αυλαία του “Corona Cup” πέφτει το Σάββατο με την αναμέτρηση απέναντι στην γηπεδούχο ομάδα του Λαουρέντιου Λίκα, ενός από τους πιο εμβληματικότερους παίκτες της χώρας, που κάνει φέτος το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας του Μπρασόφ.

Το πρόγραμμα των αγώνων  στο διεθνές τουρνουά προετοιμασίας “Corona Cup”

Πέμπτη 28/9, 19.30: SCM Zalau – Άθλος Ορεστιάδας

Παρασκευή 29/9, 13.30: CSM Constanta- Άθλος Ορεστιάδας

Σάββατο 30/9, 13.30: CSM Corona Brasov – Άθλος Ορεστιάδας

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ