1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-06-2023 17:13

Μίλωνας: Παρέμεινε «πράσινος» ο Πέδρο Μολίνα

Την φανέλα του Μίλωνα θα φοράει και τη νέα σεζόν στη Volley League, ο 23 χρονος (2μ00) Πορτορικάνος ακραίος, Πέδρο Μολίνα. Για την παραμονή του Μολίνα, η διοίκηση των «πρασίνων» αναφέρει:

«Η διοίκηση του τμήματος βόλει του Μίλωνα αναγνωρίζοντας τη μεγάλη συνεισφορά του Pedro Molina στη φετινή πολύ επιτυχημένη πορεία της αντρικής ομάδας του Μίλωνα, προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας για μια ακόμη χρονιά.

Ο Pedro, αρχηγός της Εθνικής Ομάδας του Πουέρτο Ρίκο, συνεισέφερε τα μέγιστα μαζί με τους συναθλητές του ώστε η σεζόν που ολοκληρώθηκε να μένει ως μια ιδιαίτερα ξεχωριστή. Του ευχόμαστε υγεία και καλούς αγώνες για άλλη μια αγωνιστική περίοδο με γεμάτο κόσμο και νέα παιδιά στο γήπεδο όπως έγινε αυτή τη χρονιά.

Ο Pedro Molina με την ευκαιρία της ανανέωσης της συνεργασίας, σε μια σύντομη δήλωσή του ανέφερε τα ακόλουθα: “Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και για όλα αυτά που μας περιμένουν την επόμενη χρονιά καθώς “μεγαλώνουμε” σαν ομάδα και σαν οικογένεια. Ανυπομονώ την επόμενη σεζόν να γίνομαι καλύτερος ημέρα με την ημέρα.»      

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ